Galaretowaty śluz a koniec 2 trymestru?
-
Hej Kochane mamuśki! Mam pewien dylemat... dziś zauważyłam jednorazowe pojawienie się takiego galaretowatego śluzu, mętnego i konsystencji wyglądający jak gęsty katar. Kurcze nie wiem co mam myśleć bo ogólnie śluz do tej pory był ok. Następną wizytę mam 6 lipca więc jeszcze troche... dodam, że od 18 tygodnia twardnieje mi brzuch ale lekarz kazał brać no spe bo nie mogłam sprecyzować, czy to skurcz, czy prężenie się bejbika...moja mama w pierwszej ciąży cierpiała na skracanie szyjki...nie wiem, czy iść do lekarza, czy czekać..DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
nick nieaktualnyJa mialam taki sluz,wygladal jak zdechla meduza, ale nie byl to czop ani nic zlego. Pojawil sie przy kolce nerkowej i skurczach, co bylo juz niebezpieczne i skrocilo mi szyjke. Ja bym jechala na Twoim miejscu do gina jak najszybciej. Lepiej dmuchac na zimne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 14:48
-
nick nieaktualny
-
Chyba jutro pójdę jak mi sie uda do ginki..zwłaszcza, że w czwartek jade na pare dni na wczasy...kurcze troche się martwie bo to pierwsza ciążaDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
Rozmawiałam z ginekolog. Kazała się oszczędzać i przyjść na kontrole szyjki w pn. Moja mama miała niewydolność szyjki więc wolę to sprawdzić...DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
nick nieaktualny
-
Witam ja mialam takie coś w 24 tygodniu podejrzenie odejscia czopa. IP ale wszystko oki. teraz leze i sie modle bo mam miekka szyjke. Lepiej skontaktowac sie z lekarzem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 11:46
Nasz kochany Olus -