Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Kielce - gdzie rodzić?
Odpowiedz

Kielce - gdzie rodzić?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gusta Blu Autorytet

Wysłany: 21 maja, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, co prawda razem z Mężem mieszkamy w Krakowie, ale ze względu na kupno nowego mieszkania, w okresie przedporodowym i porodowym będziemy czasowo przebywać u moich rodziców pod Kielcami. W ofercie krakowskich szpitali jestem obeznana, ale już Kielce pod tym względem to dla mnie obca planeta!
    Zastanawiam się między Prostą, a św. Aleksandra? Może słyszałyście, gdzie jest lepiej? Na początku byłam pewna, że zdecyduję się na Prostą, ale widzę, że na rankingach Rodzić Po Ludzku, św. Aleksanda wypada nawet korzystniej.
    Będę bardzo wdzięczna za wszelkie rady, tak jeśli chodzi o szpital, jak i ewentualną położną.
    Dzięki!

preg.png

J.👩🏼+K.👨+J.👧+🐈🐈‍⬛=🏡🩷

✅I IUI 28.02.2024 🎉🥳
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ