X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Łazienka inspiracje
Odpowiedz

Łazienka inspiracje

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sawak Koleżanka

Wysłany: 14 marca, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam prośbę o opinie użytkowniczek czarnej armatury łazienkowej, czarnej kabiny. Czy widać kamień bardziej niż na białej ?
    Czy polecacie czy odradzacie ?
    Bardzo dziękuję za opinie.

• Blackapple Autorytet

Wysłany: 15 marca, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widać TROCHĘ bardziej, spodziewałam się, że będzie gorzej (mamy ogólnie bardzo twardą wodę). Myślimy nad filtrem centralnym, powinno być z tym lepiej.

preg.png
  • dkdk Koleżanka

Wysłany: 17 marca, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam w domu i czarne i chromowane - estetyczniej wyglada jednak czarna. Mam też czarną kabinę ale i potężną stacje uzdatniania wody więc nie wiem czy dlatego jest ok czy może po prostu czarne tak mają . Nie polecam też ciemnych płytek, czarne płytki są o wiele trudniejsze do utrzymania czystości.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ