X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Letrox a Polocard
Odpowiedz

Letrox a Polocard

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nikolaem Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2019, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim! Jestem w 18 tc i leczę się na niedoczynność tarczycy. Dzisiaj lekarka zmieniła mi lek z Euthyrox na Letrox. Zapomniałam jej wspomnieć, że poza witaminami przyjmuję także Polocard (zalecenie ginekologa). Czy któraś z was przyjmuje oba te leki jednocześnie za zgodą lekarza?

• Zana29 Nowa

Wysłany: 13 stycznia 2019, 02:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przyjmuje Euthyrox oraz Acard ;)

• Klara Wysocka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2019, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikolaem wrote:
    Czy któraś z was przyjmuje oba te leki jednocześnie za zgodą lekarza?
    Ja.

IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest <3
    mam Córeczkę <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ