Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Leżenie na plecach a bicie serduszka
Odpowiedz

Leżenie na plecach a bicie serduszka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Żona Ekspertka

Wysłany: 24 stycznia, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Dziś miałam wizytę u ginekologa.
    Aktualnie 18+3 tc.
    Niby wszystko oki, ale zmartwiłam się, że jak dr zaczęła robić USG (leżałam na plecach) serduszko maluszka słabo biło. Dr prosiła żebym przekręciła sie na bok i biło już normalnie. Nie mówiła ile uderzeń ale słychać było różnice jak leżałam na plecach a jak na boku. Dr powiedziała żeby się nie przejmować tym... Ale jednak gdzieś nie daje mi to spokoju 🥺🥺 i martwi mnie to

Czy ktoś miał taką sytuację?

2018r. - Początek starań ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ