Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Marcówki 2017 :)
Odpowiedz

Marcówki 2017 :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Zapraszam tutaj każdą kobietę, która ma termin na marca 2k17!
    Ja zacznę od siebie :)
    Jestem Angela, mieszkam w Poznaniu! Jestem w 20 tygodniu ciąży. Na razie ciąża bez jakichkolwiek objawów, oprócz tego, że brzuszek większy o czuje kopniaki od 14 tygodnia :)
    w 13 tc był niby chłopiec, a potem w 16 i 19 tyg, że dziewuszka więc będzie Anielka, Nicole, Vivianne. :)

• m@rtynka Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest wątek na ogólnym MARZEC 2017 ;-) Tam jest dużo dziewczyn ;-)

17u93e5ep5g57u5f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest Nas więcej na forum "w ciąży-ogólnie"! pozdrawiam cieplutko

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ