Menu w ciagu dnia
-
Możecie podać swoje przykładowe menu w ciagu dnia ☺
U mnie wyglada tak:
Śniadanie:
2 kanapki pieczywa żytniego/graham +wedlina+ogórek+pomidor czasem twarożek
II śniadanie :
Przeważnie jakiś owoc
Obiad: zupka lub 2 danie
Podwieczorek - owoc lub jogurt
Kolacja: też pieczywo +jakieś dodatki -wedlina/ser/warzywa -
Rano owsianka na mleku sojowym w proszku + jagody goi, nasiona chia, żurawina, rodzynki, pestki słonecznika, dyni, migdały
Drugie śniadanie: kanapka z wędliną + warzywo na nią , czasem zupa
Obiad: najczęściej pierś duszona/ karkówka/ rybka + ziemniaki+koperek, sałatka/surówka; zupami się nie najadam niestety, już po godzinie mnie ssie Ale często gotuję zupę krem z pieczonej papryki i pomidorów, do tego dodaję różne rodzaje kasz
Podwieczorek: owoc lub np sałatka grecka
Kolacja: kanapki z twarożkiem + rzodkiewka + szczypiorek, kanapki z twarożkiem + miód + mleko, jajecznica
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 11:39
-
Śniadanie: kanapki z serkiem i warzywami
Drugie śniadanie: owoce, np. truskawki
Obiad: kurczak, ziemniaki, jakaś surówka, np. mizeria
Podwieczorek: Lody
Kolacja: Znów kanapki, jeśli rano nie jadłam serek to wieczorem np. wędlina, ryba + warzywa
W ciągu dnia jakieś przekąski, słodycze.
Po co Ci to? -
nick nieaktualnyDzisiaj jadłam na śniadanie złożoną kanapkę z szynką i sałatka jarzynową (w samochodzie po pobraniu krwi) później banana (a więc drugie śniadanie 😉) na obiad gołąbek, ziemniaki, surówka. Później skubnęłam czekolady kawowej i zjadłam znowu kanapkę z sałatką 🤷 i czekam na kolację 😃
Wczoraj podobnie bo lubię jeść gołąbki 3 dni. Przedwczoraj jadłam na śniadanie dwie kanapki z serem i pomidorem, obiad pałki z kurczaka, kukurydza i ziemniaki, kolacja kanapki z szynką 🤷 na przekąskę jadłam winogrona -