miękka szyjka
-
nick nieaktualny
-
Witam, mam podobny problem. Wczoraj mialam wizyte, i podczas badania gin stwierdzil miękką szyjkę nie kazal sie martwic bo sie nie skraca, kazal oszczędnie żyć i nie dźwigać. Do tego zapisal aspargin 3x1. Malutka jest zdrowa i wszystko ok, tylko teraz ta szyjka mnie martwi, to dopiero 25 tydzien. Pracy nie mam ciężkiej ale muszę tam chodzić. Mam wrocic na badanie za miesiąc -półtora. Boje sie o córeczkę, mam ndzieje że ciało mnie nie zawiedzie i ta szyjka wytrzyma.Aniołek [*] [8/08/2014] 10tc
Aniołek [*] [9/11/2017] 6tc
Isabella nasze szczęscie urodzona 25/04/2016 waga 3700g -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szotka dziękuję za odpowiedź, właśnie ja skurczy nie mam, tylko czasami po długim chodzeniu albo po wysiłku brzuch twardnieje. Staram się leżeć kiedy tylko mogę a do lekarza niestety nie moge iść kiedy chcę, bo mieszkam w UK a moj lekarz jest tu co jakiś czas. W przychodni angielskiej raczej nikt się nie przejmie moją szyjką, dopuki "coś" nie zacznie się dziać, więc nie ma sensu im mówić. I tak już musiałam się z clexane tłumaczyć :p No nic trzeba być dobrej myśli, odpoczywać i do lekarza przy najbliższej okazji.
Katarzyna_d popytaj gin nie mierzył mi tej szyjki, wg niego jest ok tylko miękkaAniołek [*] [8/08/2014] 10tc
Aniołek [*] [9/11/2017] 6tc
Isabella nasze szczęscie urodzona 25/04/2016 waga 3700g -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam! i ja dołączam niestety do Waszego grona- również mam miękką szyjkę- leżałam 4 dni na patologii ciąży w szpitalu, tam dostwałam magnez w kroplowce- szyjka nie skraca się na szczęście- ale musze leżeć- . Obecnie zażywam 3x2 tab as mag forte, 3x1 tab nospy i 2x 1 luteina dopochwowo. Lekarz w szpitalu stwierdził, że taka uroda mojej szyjki...heh...cały czas coś... modlę sie o każdy tydzień bo jestem dop w 21t6d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 11:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-