miękki brzuch
- 

Dziewczyny, dużo się pisze na forum o twardnieniu brzucha i skurczach.. Coraz częściej się zastanawiam jak miękki powinien być brzuch w ciąży? Mój wydaje się niestety nonstop napięty i zastanawiam się czy to normalne..Oczywiście czasami czuję, że macica na chwilę twardnieje i wyraźnie ją czuje, ale nawet poza tym mój brzuch nie bywa miękki..czy to normalne?.
 Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 22:14 
- 

Dd ja mam problem z twardnieniami wiec powiem tak- nie sprawdzaj czy miekki czy twardy na stojaco bo on wtedy jest raczej zawsze napiety. Poloz sie na plecach i wtedy aaale z drugiej strony jesli miewasz czasem twardnienia to wiesz jaki wtedy jest macica to miesien. Zglos twardnienia ginekologowi. Jesli nie zauwazy nic niepokojacego to sie nie przejmuj macica to miesien. Zglos twardnienia ginekologowi. Jesli nie zauwazy nic niepokojacego to sie nie przejmuj Szymonek jest z nami od 11.09 Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt 3490gram, 57cm, 10pkt

- 
                        nick nieaktualny
- 

Ja mam miekki jak leze na plecach z nogami podciagnietymi, a jak wyprostuje to sie czasem napina. Chyba miesnie tak pracuja. I bywa ze na stojaco mam ciagle napiety, ale tak jest jeden dzien w tygodniu zazwyczaj. Ale wystarczy zeby sie umeczyc i ustresowac. Ja biore magne b6 2xdziennie, witaminy 1 dziennie tam tez jest sporo magnezu i luteina 2x1 

- 

U mnie lekarz zauważył to dopiero koło 24 tc ale ja już czułam po 20 tc koło 22, od początku brałam magnez i cały czas biorę a szyjka już zaczyna się skracać.Całą ciąże byłam aktywna, 20 km dziennie 5 razy w tyg jeździłam na rowerkuCaroline wrote:u mnie szyjka też jest ok więc nie chce panikować, ale trochę się wystraszyłam.. leze teraz przez większość dnia i odpoczywamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 12:19 
- 

Mój synek
 Mój synek