miękki brzuch
-
Dziewczyny, dużo się pisze na forum o twardnieniu brzucha i skurczach.. Coraz częściej się zastanawiam jak miękki powinien być brzuch w ciąży? Mój wydaje się niestety nonstop napięty i zastanawiam się czy to normalne..Oczywiście czasami czuję, że macica na chwilę twardnieje i wyraźnie ją czuje, ale nawet poza tym mój brzuch nie bywa miękki..czy to normalne?.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 22:14
-
Dd ja mam problem z twardnieniami wiec powiem tak- nie sprawdzaj czy miekki czy twardy na stojaco bo on wtedy jest raczej zawsze napiety. Poloz sie na plecach i wtedy aaale z drugiej strony jesli miewasz czasem twardnienia to wiesz jaki wtedy jest macica to miesien. Zglos twardnienia ginekologowi. Jesli nie zauwazy nic niepokojacego to sie nie przejmujSzymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
Ja mam miekki jak leze na plecach z nogami podciagnietymi, a jak wyprostuje to sie czasem napina. Chyba miesnie tak pracuja. I bywa ze na stojaco mam ciagle napiety, ale tak jest jeden dzien w tygodniu zazwyczaj. Ale wystarczy zeby sie umeczyc i ustresowac. Ja biore magne b6 2xdziennie, witaminy 1 dziennie tam tez jest sporo magnezu i luteina 2x1
-
Caroline wrote:u mnie szyjka też jest ok więc nie chce panikować, ale trochę się wystraszyłam.. leze teraz przez większość dnia i odpoczywam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 12:19
-