Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Mleczko ;)
Odpowiedz

Mleczko ;)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Biedron Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! Chciałam się dowiedzieć czy któraś w Was zaobserwowała u siebie już jakąś wydzielinę z piersi? Jeśli tak to w którym tyg? Ja właśnie jestem na początku 16 i wczoraj chciałam założyć stanik który nosiłam ostatnie 2 dni i zauważyłam na nim takie białe plamy (stanik czarny), takie jakby zaschnięte coś lekko (mączne...czyżby pierwsze mleczko?). No i się zastanawiam czy to normalne czy coś jest ze mną nie tak i trzeba by to skonsultować w lekarzem? Dajcie znać jak to u Was wygląda.

"Trzeba sobie jakoś radzić w życiu" - powiedział Baca, zawiązując but dżdżownicą.

c55fflw1qoryx2is.png
  • Aga23 Ekspertka

Wysłany: 16 lipca 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zauwazylam u siebie to samo kolo 15 16 tc :)lecz tylko przy przycisnieciu piersi a z tygodnia na tydzien bylo tego coraz wiecej.Nie pytalam lekarza bo to wplyw rosnacej prolaktyny i siara

Serduszko <3 Mój synek
    1usa2n0agusqcyxu.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zauważyłam około 15-16 tygodnia. :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ