Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Neutrofile
Odpowiedz

Neutrofile

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2017, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Jestem w 16tc i mam podwyższone neutrofile. Wyszło 6,98 przy normie do 5.
    Neutrofile ponoć wskazują na infekcje bakteryjna a ja ostatnio oblizalam palec po surowym mięsie i teraz obawiam się listeriozy. Tez miałyście podwyższone ?

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lepiej bój się toxoplazmozy. Kto oblizuje palce po surowym mięsie w ciązy??????

Poza tym, tak jak Ci odpowiedzialam w innym wątku (po co powielasz te same pytania?), sprawdz w internecie co to są neutrofile, co robią, po co są w morfologii i jak zachowują sie w ciązy. Dopiero potem spamuj forum durnymi pytaniami.

Gdybyś miała neutrofile 100 a norma bylaby do 5, to moze moglabym zrozumiec tę panikę. W Twoim przypadku to jest po prostu głupota i inaczej tego nie mogę nazwać.

Polecam zbadać się na toxoplazmoze.

dqprqps6kaqxmc83.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ