Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Neutrofile
Odpowiedz

Neutrofile

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2017, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Jestem w 16tc i mam podwyższone neutrofile. Wyszło 6,98 przy normie do 5.
    Neutrofile ponoć wskazują na infekcje bakteryjna a ja ostatnio oblizalam palec po surowym mięsie i teraz obawiam się listeriozy. Tez miałyście podwyższone ?

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lepiej bój się toxoplazmozy. Kto oblizuje palce po surowym mięsie w ciązy??????

Poza tym, tak jak Ci odpowiedzialam w innym wątku (po co powielasz te same pytania?), sprawdz w internecie co to są neutrofile, co robią, po co są w morfologii i jak zachowują sie w ciązy. Dopiero potem spamuj forum durnymi pytaniami.

Gdybyś miała neutrofile 100 a norma bylaby do 5, to moze moglabym zrozumiec tę panikę. W Twoim przypadku to jest po prostu głupota i inaczej tego nie mogę nazwać.

Polecam zbadać się na toxoplazmoze.

dqprqps6kaqxmc83.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ