X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Neutrofile
Odpowiedz

Neutrofile

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2017, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Jestem w 16tc i mam podwyższone neutrofile. Wyszło 6,98 przy normie do 5.
    Neutrofile ponoć wskazują na infekcje bakteryjna a ja ostatnio oblizalam palec po surowym mięsie i teraz obawiam się listeriozy. Tez miałyście podwyższone ?

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lepiej bój się toxoplazmozy. Kto oblizuje palce po surowym mięsie w ciązy??????

Poza tym, tak jak Ci odpowiedzialam w innym wątku (po co powielasz te same pytania?), sprawdz w internecie co to są neutrofile, co robią, po co są w morfologii i jak zachowują sie w ciązy. Dopiero potem spamuj forum durnymi pytaniami.

Gdybyś miała neutrofile 100 a norma bylaby do 5, to moze moglabym zrozumiec tę panikę. W Twoim przypadku to jest po prostu głupota i inaczej tego nie mogę nazwać.

Polecam zbadać się na toxoplazmoze.

dqprqps6kaqxmc83.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ