X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Neutrofile
Odpowiedz

Neutrofile

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2017, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Jestem w 16tc i mam podwyższone neutrofile. Wyszło 6,98 przy normie do 5.
    Neutrofile ponoć wskazują na infekcje bakteryjna a ja ostatnio oblizalam palec po surowym mięsie i teraz obawiam się listeriozy. Tez miałyście podwyższone ?

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lepiej bój się toxoplazmozy. Kto oblizuje palce po surowym mięsie w ciązy??????

Poza tym, tak jak Ci odpowiedzialam w innym wątku (po co powielasz te same pytania?), sprawdz w internecie co to są neutrofile, co robią, po co są w morfologii i jak zachowują sie w ciązy. Dopiero potem spamuj forum durnymi pytaniami.

Gdybyś miała neutrofile 100 a norma bylaby do 5, to moze moglabym zrozumiec tę panikę. W Twoim przypadku to jest po prostu głupota i inaczej tego nie mogę nazwać.

Polecam zbadać się na toxoplazmoze.

dqprqps6kaqxmc83.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ