SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Neutrofile
Odpowiedz

Neutrofile

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2017, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Jestem w 16tc i mam podwyższone neutrofile. Wyszło 6,98 przy normie do 5.
    Neutrofile ponoć wskazują na infekcje bakteryjna a ja ostatnio oblizalam palec po surowym mięsie i teraz obawiam się listeriozy. Tez miałyście podwyższone ?

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lepiej bój się toxoplazmozy. Kto oblizuje palce po surowym mięsie w ciązy??????

Poza tym, tak jak Ci odpowiedzialam w innym wątku (po co powielasz te same pytania?), sprawdz w internecie co to są neutrofile, co robią, po co są w morfologii i jak zachowują sie w ciązy. Dopiero potem spamuj forum durnymi pytaniami.

Gdybyś miała neutrofile 100 a norma bylaby do 5, to moze moglabym zrozumiec tę panikę. W Twoim przypadku to jest po prostu głupota i inaczej tego nie mogę nazwać.

Polecam zbadać się na toxoplazmoze.

dqprqps6kaqxmc83.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ