X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Nieudana glukoza, hemoglobina glikowana
Odpowiedz

Nieudana glukoza, hemoglobina glikowana

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kin94 Znajoma

Wysłany: 11 czerwca 2018, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, niestety jestem po nieudanej próbie obciążenia glukozą, otóż wypiłam bez problemu, jednakże po kwadransie zwróciłam całość. Moja ginekolog chce wypisać mi skierowanie na poziom z hemoglobiny glikowanej, czy któraś z Was miała taki przypadek? Wiem, że to nie moja wina, ale jestem załamana tą sytuacją.. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Tak, ja miałam robiona hemoglobine glikowana. Wyszła mi z testu glukozy cukrzyca ciążowa i to badanie robiłam dodatkowo. Miałam wynik około 4.3 %. A mimo to miałam cukrzycę. Także chyba jednak lepiej zrobić glukoze.

• Mia21 Koleżanka

Wysłany: 12 lipca 2018, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hemoglobina nic nie powie... gin nie chce powtórzyć testu?

m3sxskjocy1o0f5x.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ