X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Odzież ciążowa xxl
Odpowiedz

Odzież ciążowa xxl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dusia89 Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2018, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie.
    Mam pytanko do tych mam które nie mają "idealnej" figury. Gdzie kupujecie ciuchy ciążowe lub zwykłe luźniejsze w większym rozmiarze. Przede wszystkim chodzi mi o sukienki, tuniki.
    Z góry dziekuję :)

wnidmg7y3r7e3nug.png

ex2b8u699a8qowv6.png

26.01.2018 - 6,91 cm szczęścia
  • Leira Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki dokładnie rozmiar (przed ciążą) masz na myśli? 42? 44? 46? więcej? XXL dużo nie mówi.

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • Rencia Znajoma

Wysłany: 1 marca 2018, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja noszę 44 lub 46 i chętnie też coś bym kupiła dla siebie. Coś ładnego. Jakaś tunikę może?

Renia
  • Leira Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lubię zamawiać ciuchy - duże rozmiary polecam tu: https://www.rosegal.com/plus-size-43/ ja nie zamawiam specjalnych ciążowych ciuchów tylko wybieram te z linni plus size - a rozmiary potrafią tam być naprawdę ogromne :)

Stacjonarnie to polecam RESERVED - tani i ma rozmiarówkę do 46, C&A, H&M i New Yorker mi w ósmym miesiącu ciązy starcza 44, gdzie bez ciąży nosiłam 38/40.

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ