X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Odzież ciążowa xxl
Odpowiedz

Odzież ciążowa xxl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dusia89 Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2018, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie.
    Mam pytanko do tych mam które nie mają "idealnej" figury. Gdzie kupujecie ciuchy ciążowe lub zwykłe luźniejsze w większym rozmiarze. Przede wszystkim chodzi mi o sukienki, tuniki.
    Z góry dziekuję :)

wnidmg7y3r7e3nug.png

ex2b8u699a8qowv6.png

26.01.2018 - 6,91 cm szczęścia
  • Leira Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki dokładnie rozmiar (przed ciążą) masz na myśli? 42? 44? 46? więcej? XXL dużo nie mówi.

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • Rencia Znajoma

Wysłany: 1 marca 2018, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja noszę 44 lub 46 i chętnie też coś bym kupiła dla siebie. Coś ładnego. Jakaś tunikę może?

Renia
  • Leira Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lubię zamawiać ciuchy - duże rozmiary polecam tu: https://www.rosegal.com/plus-size-43/ ja nie zamawiam specjalnych ciążowych ciuchów tylko wybieram te z linni plus size - a rozmiary potrafią tam być naprawdę ogromne :)

Stacjonarnie to polecam RESERVED - tani i ma rozmiarówkę do 46, C&A, H&M i New Yorker mi w ósmym miesiącu ciązy starcza 44, gdzie bez ciąży nosiłam 38/40.

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ