X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Odzież ciążowa xxl
Odpowiedz

Odzież ciążowa xxl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dusia89 Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2018, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie.
    Mam pytanko do tych mam które nie mają "idealnej" figury. Gdzie kupujecie ciuchy ciążowe lub zwykłe luźniejsze w większym rozmiarze. Przede wszystkim chodzi mi o sukienki, tuniki.
    Z góry dziekuję :)

wnidmg7y3r7e3nug.png

ex2b8u699a8qowv6.png

26.01.2018 - 6,91 cm szczęścia
  • Leira Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki dokładnie rozmiar (przed ciążą) masz na myśli? 42? 44? 46? więcej? XXL dużo nie mówi.

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • Rencia Znajoma

Wysłany: 1 marca 2018, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja noszę 44 lub 46 i chętnie też coś bym kupiła dla siebie. Coś ładnego. Jakaś tunikę może?

Renia
  • Leira Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lubię zamawiać ciuchy - duże rozmiary polecam tu: https://www.rosegal.com/plus-size-43/ ja nie zamawiam specjalnych ciążowych ciuchów tylko wybieram te z linni plus size - a rozmiary potrafią tam być naprawdę ogromne :)

Stacjonarnie to polecam RESERVED - tani i ma rozmiarówkę do 46, C&A, H&M i New Yorker mi w ósmym miesiącu ciązy starcza 44, gdzie bez ciąży nosiłam 38/40.

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ