Owłosienie w ciąży
-
Dziewczyny mam już dość, właśnie zauważyłam na szyji kilka długich ciemnych włosków, z tygodnia na tydzień jest coraz gorzej. Już cały brzuch w okolicy pępka, najbardziej pod i po bokach mam porośnięty ciemnymi włosami, dosłownie wyglądam jak facet, wstyd komuś pokazać brzuch (i oczywiście nie robię tego). Nie wiem co się dzieje i czy po porodzie to zniknie, jejku zanim nastanie chwila porodu będę obrosnieta jak malpa. Z córką w ciąży kilka lat temu nie miałam takiego problemu, wiem, że hormony itp. ale żeby aż tak ;(
-
Pewnie będziesz miała synka ? Ja spodziewam sie syna i mam ten sam problem co Ty. Pojawily sie wloski na brzuchu, i ogolnie włosy szybciej rosną na nogach po goleniu. Testosteron jest winny niestety... Ale podobno po ciazy w wiekszosci przypadkow wlosy na brzuchu staja sie mniej widoczne i owlosienie wyglada tak jak przed ciążą.
-
U mnie owłosienie pojawiło się jakby na baczkach? inni go nie widzą ale ja widzę i nie mam zamiaru nic z tym robić bo bedzie jeszcze gorzej.
Owłosienie na bikini i od pępka w dół to jakaś porażka- wieczorem się golę a rano już zaczynam kłóć masakra. Za to UWAGA na nogach znikły mi włosy...dosłownie -> nie pamietam kiedy musiałam nogi golić
Bedzie chłopak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaa89 wrote:Właśnie nie wiem jeszcze co:) nie chce pokazać co ma między nogami boję się, że przez to, że teraz te włosiska sobie wyrywam pęsetką po porodzie one mi beda również rosnąć, ale nie potrafię się powstrzymać jak je widzę ;(
Nie wyrywaj lepiej, bo potem będą odrastać grubsze
To samo się tyczy golenia .
Musimy wytrzymać.Może po ciąży nam powypadają te kłaki -
Bridget wrote:Nie wyrywaj lepiej, bo potem będą odrastać grubsze
To samo się tyczy golenia .
Bzdury.
Justeck lubi tę wiadomość
🙋🏻♀️ 37.
👦🏼 7.11.2017 - zdrowy, kochany syn❣️4380 g, 62 cm, 10/10, CC - brak postępu porodu
👼🏻 26.09.2019 - ur. 37 tc. Przepuklina mózgowa, CC planowa
-