X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr problematyczne korzonki
Odpowiedz

problematyczne korzonki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sylani Koleżanka

Wysłany: 6 czerwca 2017, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny !
    Czy którejkolwiek z Was doskwierają korzonki ? Ten okropny ból w lędźwiach przy zmianie pozycji, schylaniu się, a nawet (u mnie najbardziej wtedy) kiedy śpicie ? Czy macie może na to jakiś sposób ? Lekarz zalecił mi branie Nospy lub Paracetamolu, ale ja nie chcę faszerować się tabletkami, bo wtedy musiałabym je brać już codziennie. Próbowałam już termofora czy ciepłego prysznica w to miejsce. Nawet masowania, ale nic nie pomaga na dłuższy czas niż ok. 30min.
    Znacie może jakieś sposoby ?
    Jestem w 22 tygodniu ciąży.

m3sx9jcgj726xfjv.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ