X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr problematyczne korzonki
Odpowiedz

problematyczne korzonki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sylani Koleżanka

Wysłany: 6 czerwca 2017, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny !
    Czy którejkolwiek z Was doskwierają korzonki ? Ten okropny ból w lędźwiach przy zmianie pozycji, schylaniu się, a nawet (u mnie najbardziej wtedy) kiedy śpicie ? Czy macie może na to jakiś sposób ? Lekarz zalecił mi branie Nospy lub Paracetamolu, ale ja nie chcę faszerować się tabletkami, bo wtedy musiałabym je brać już codziennie. Próbowałam już termofora czy ciepłego prysznica w to miejsce. Nawet masowania, ale nic nie pomaga na dłuższy czas niż ok. 30min.
    Znacie może jakieś sposoby ?
    Jestem w 22 tygodniu ciąży.

m3sx9jcgj726xfjv.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ