X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr problematyczne korzonki
Odpowiedz

problematyczne korzonki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sylani Koleżanka

Wysłany: 6 czerwca 2017, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny !
    Czy którejkolwiek z Was doskwierają korzonki ? Ten okropny ból w lędźwiach przy zmianie pozycji, schylaniu się, a nawet (u mnie najbardziej wtedy) kiedy śpicie ? Czy macie może na to jakiś sposób ? Lekarz zalecił mi branie Nospy lub Paracetamolu, ale ja nie chcę faszerować się tabletkami, bo wtedy musiałabym je brać już codziennie. Próbowałam już termofora czy ciepłego prysznica w to miejsce. Nawet masowania, ale nic nie pomaga na dłuższy czas niż ok. 30min.
    Znacie może jakieś sposoby ?
    Jestem w 22 tygodniu ciąży.

m3sx9jcgj726xfjv.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ