X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Skracanie szyjki w 20 tc
Odpowiedz

Skracanie szyjki w 20 tc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dorisanka Debiutantka

Wysłany: 18 czerwca, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, 2 tygodnie temu moja szyjka wynosiła 3.88 a teraz 3.61
    Dostałam luteinę 2x100 mg
    Czy któraś z was tak miała? Lekarz twierdzi ze to zapobiegawczo…

• Blackapple Autorytet

Wysłany: 19 czerwca, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Między 3 a 5 to jest prawidłowa wartość, ja ogólnie miałam tak w połowie ciąży wahania między 3.8 a 4.7, czasem była krótsza na jednej wizycie a na kolejnej znowu dłuższa, nie wiem od czego to zależy. A w którym jesteś tyg? Pod koniec ciazy to już się naturalnie skraca.

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ