SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › II trymestr › Słabe ruchy
Odpowiedz

Słabe ruchy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Klakar Debiutantka

Wysłany: 8 marca 2025, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie, jestem w 25+3 tc od niedzieli słabo czuję ruchy maluszka, wcześniej były ona znacznie częstsze i mocniejsze. Byłam na IP wszystko wygląda że jest ok. Codziennie sprawdzam tętno detektorem i jest w normie. Jednak nadal mnie to zastanawia czemu tak się dzieje i czym to może być spowodowane, trochę mnie to przytłacza. Może któraś z was tak miała. Łożysko mam na przedniej ścianie

• 94Donia12 Przyjaciółka

Wysłany: 9 marca 2025, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że tak się może dziać jak maluch obróci się plecami do naszego brzucha wtedy kieruje kopnięcia w stronę kręgosłupa i dlatego możesz odczuwać to słabiej. Ja jestem obecnie w 19 tygodniu łożysko też na przedniej ścianie i mam takie dni że jeden dzień czuje często te ruchy, a są takie dni że nie odczuwam prawie wcale ;) ale też wtedy sprawdzam detektorem i jestem spokojniejsza :)

🙋🏻‍♀️94
    👨🏻‍🦱93

13.10.2016 20:10 🤰🏻💥
    SN 41+4
    Alan 🩵 4100g 62cm ❤️

14.09.2024 ⏸️
    02.10.2024 💔🖤

29.11.2024 ⏸️💞

13.08.2025 23:20🤰🏻💥
    SN 40+4
    Alicja 🩷 3710g 54cm ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ