WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Słabe ruchy
Odpowiedz

Słabe ruchy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Klakar Debiutantka

Wysłany: 8 marca, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie, jestem w 25+3 tc od niedzieli słabo czuję ruchy maluszka, wcześniej były ona znacznie częstsze i mocniejsze. Byłam na IP wszystko wygląda że jest ok. Codziennie sprawdzam tętno detektorem i jest w normie. Jednak nadal mnie to zastanawia czemu tak się dzieje i czym to może być spowodowane, trochę mnie to przytłacza. Może któraś z was tak miała. Łożysko mam na przedniej ścianie

• 94Donia12 Przyjaciółka

Wysłany: 9 marca, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że tak się może dziać jak maluch obróci się plecami do naszego brzucha wtedy kieruje kopnięcia w stronę kręgosłupa i dlatego możesz odczuwać to słabiej. Ja jestem obecnie w 19 tygodniu łożysko też na przedniej ścianie i mam takie dni że jeden dzień czuje często te ruchy, a są takie dni że nie odczuwam prawie wcale ;) ale też wtedy sprawdzam detektorem i jestem spokojniejsza :)

🙋🏻‍♀️94
    👨🏻‍🦱93

13.10.2016 🩵
    SN 41+4
    4100g 62cm ❤️

14.09.2024 ⏸️
    02.10.2024 💔🖤

29.11.2024 ⏸️💞
    🔜 09.08.2025 czekamy na Alicję 🩷

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ