X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Spuchnięte stopy i dłonie 28 tydzień
Odpowiedz

Spuchnięte stopy i dłonie 28 tydzień

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szyszunia 89 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie 28tydzień a ja puchnę... w buty się nie mieszczę, a obrączki zdjąć nie mogę. Co polecanie ? Łykam Cyclo3Fort ale chyba nie pomaga ;(

atdc3e5eldv1f00y.png

1o4u43asxvsm0aw6.png

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, mega wczesnie. Konsultowalas to z lekarzem?

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam to samo. Przez pogodę ;) u mnie teraz ciągle pada deszcz i jest chłodno, ulga :)

klz9df9hvltz8vcc.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ