Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Spuchnięte stopy i dłonie 28 tydzień
Odpowiedz

Spuchnięte stopy i dłonie 28 tydzień

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szyszunia 89 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie 28tydzień a ja puchnę... w buty się nie mieszczę, a obrączki zdjąć nie mogę. Co polecanie ? Łykam Cyclo3Fort ale chyba nie pomaga ;(

atdc3e5eldv1f00y.png

1o4u43asxvsm0aw6.png

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, mega wczesnie. Konsultowalas to z lekarzem?

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam to samo. Przez pogodę ;) u mnie teraz ciągle pada deszcz i jest chłodno, ulga :)

klz9df9hvltz8vcc.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ