X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Spuchnięte stopy i dłonie 28 tydzień
Odpowiedz

Spuchnięte stopy i dłonie 28 tydzień

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Szyszunia 89 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie 28tydzień a ja puchnę... w buty się nie mieszczę, a obrączki zdjąć nie mogę. Co polecanie ? Łykam Cyclo3Fort ale chyba nie pomaga ;(

atdc3e5eldv1f00y.png

1o4u43asxvsm0aw6.png

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2018, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, mega wczesnie. Konsultowalas to z lekarzem?

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2018, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam to samo. Przez pogodę ;) u mnie teraz ciągle pada deszcz i jest chłodno, ulga :)

klz9df9hvltz8vcc.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ