X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Stosunek mamusia+tatuś
Odpowiedz

Stosunek mamusia+tatuś

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Laurka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2019, 04:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twoj ginekolog Ci nie powiedzial, ze w normalnie przebiegajacej zdrowej ciazy intymnosc jest OK od poczatku do konca?

Majorka lubi tę wiadomość

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • Leira Autorytet

Wysłany: 27 maja 2019, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolajnos wrote:
    Cześć dziewczyny! Mam do was takie pytanie, a nigdzie podobnego wątku nie znalazłam. Za tydzień rozpoczynam II trymestr. Czy w trakcie ciąży można uprawiać stosunek bez zabezpieczeń ze swoim partnerem? Czy niesie to za sobą jakieś konsekwencje, jakieś ryzyko ?

Można jak ciąża nie jest zagrożona, bawcie się dobrze ;)

Karolajnos, Majorka lubią tę wiadomość

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ