Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Stosunek mamusia+tatuś
Odpowiedz

Stosunek mamusia+tatuś

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Laurka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2019, 04:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twoj ginekolog Ci nie powiedzial, ze w normalnie przebiegajacej zdrowej ciazy intymnosc jest OK od poczatku do konca?

Majorka lubi tę wiadomość

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • Leira Autorytet

Wysłany: 27 maja 2019, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolajnos wrote:
    Cześć dziewczyny! Mam do was takie pytanie, a nigdzie podobnego wątku nie znalazłam. Za tydzień rozpoczynam II trymestr. Czy w trakcie ciąży można uprawiać stosunek bez zabezpieczeń ze swoim partnerem? Czy niesie to za sobą jakieś konsekwencje, jakieś ryzyko ?

Można jak ciąża nie jest zagrożona, bawcie się dobrze ;)

Karolajnos, Majorka lubią tę wiadomość

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ