Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Szkoła rodzenia - Łódź
Odpowiedz

Szkoła rodzenia - Łódź

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Czy jakieś mamusie i przyszłe mamusie mogłyby polecić bezpłatną szkołę rodzenia, gdzieś w okolicach Widzewa, Dąbrowy lub Chojen? Chyba, że możecie polecić jakieś z innej dzielnicy szczególnie warte odwiedzenia. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2016, 02:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt nic?

• sy__la Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też chętnie podpiszę się pod postem Czapeczki :) ciekawa jestem czy w Profamilii jest płatna szkoła rodzenia?! - jeszcze się nie interesowałam dogłębnie tym tematem, ale wszystko przede mną w niedalekiej przyszłości :)

Marysia ur. 21.04.2017 <3 niemowle.gif
    Aniołek 7t5d [*]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ