X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Tabletki Femibion Natal 2 Pkus
Odpowiedz

Tabletki Femibion Natal 2 Pkus

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Mam na zbyciu tabletki Femibion Natal 2 Plus - 60 tabletek.
    Zakupione 2 dni temu, a dzisiaj lekarz mi powiedział że mam brać inne i szkoda bo te mi niepotrzebnie leżą.
    Może któraś chętna na zakup???? Jak tak to napiszcie wiadomość. Pozdrawiam i spokojnych 9 miesięcy i niech bąbelki rosną ładnie

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czemu ci kazał brać inne? Co za różnica jakie bierzesz?

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety zalecił inne specjalnie dla mnie bo coś tam mu brakuje itp.
    A lekarza wolę słuchać :-)

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ