Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Tetno płodu
Odpowiedz

Tetno płodu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MALINAK Koleżanka

Wysłany: 7 stycznia 2021, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka potrzebuje porady. Jakis czas temu zakupiłem detektor tętna zeby być wiadomo spokojniejsza i mam pytanie jestem w 14+2 tc i tetno dzidziusia wychodzi 165/178 i w naczytałam się ze norma to 160 i troszke sie zaniepokoiłam bo ja niestety mam problem z serduszkiem i moje tetno wychodzi w spoczynku powyżej 100 kardiolog mam za kilka tyg. Tez wizyta u gin niedlugo wiec sie dowiem. Ale czy ktoras z was tak miała a dzidzia byla zdrowa. Bo boje sie zeby ze mnie nie przeszło na dzidzie.

• Kora88 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2021, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś słyszałam tylko że wysokie tętno może być jak się za małp wody pije chyba.. 2 l pij pamietaj jak coś.

Starania od 2017, Medart od grudnia 2019
    8.08 transfer
    7dpt: beta 45
    9dpt: beta 136
    11dpt: beta 263
    13dpt: beta 595
    6t2d❤️♀️
    202104274956.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ