X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Wada serca , wspolny kanal p-k 6 paluszków
Odpowiedz

Wada serca , wspolny kanal p-k 6 paluszków

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mama po stratach Nowa

Wysłany: 3 października 2024, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem mama 5 letniego synka mam za sobą 4 poronienia ..
    Kolejny raz zaszłam w upragnioną ciążę i aktualnie jestem w 21 tygodniu ciąży mój koszmar zaczął się 19 września gdzie lekarz powiedział że widzi wadę serca u naszej córeczki kolejna wizyta u innego specjalisty który stwierdził wadę serca wspólny kanał p-k Dodatkowo struktury nieprawidłowe: 6 paluszek u rączki , nieprawidłowości w sercu i twarzy zalecił w trybie pilnym amniopunkcje
    Czy któraś z Was urodziła zdrowe dziecko przy takich wynikach ?
    Jestem w rozsypce 💔 bardzo się boję

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2024, 21:03

• AgaKa800 Autorytet

Wysłany: 16 października 2024, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że nikt nie odpisał…
    Kochana życzę ci z całego serca wszystkiego dobrego i aby twoja córeczka urodziła się zdrowa
    Trzymam kciuki

21.06 ⏸️ 1cs
    10.07 6+3 z serduszkiem ♥️
    26.08 prenatalne, niskie ryzyka 😇
    4.09 wszystko oki!
    23.09 widzimy się kolejny raz 🍀
    27 lat🥰

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ