Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr wymioty
Odpowiedz

wymioty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • grubaae Nowa

Wysłany: 27 czerwca 2017, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć , dziewczyny macie jakieś rady na " poranne mdłości " ?? Jestem w 19 tyg i nie wiem już co robić ;(

• BurzaHormonów Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi pomagały migdały i pozycja leżąca, ale miałam "tylko" mdłości, bez wymiotów. ponić skuteczny jest też imbir. ale wszystkie te metody mogą łagodzić objawy, nie usuną ich całkowicie, trzeba przeczekać. Pij dużo żeby się nie odwodnić. I trzymaj się! :)

zpbnzbmh7h9mfz19.png
  • czekajacanacud1 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jedz na noc cos i rano przed wstaniem zjedz chocby paluszka. pusty zoladek glownie powoduje poranne mdlosci :)

6sutskjolve431gm.png
  • czekajacanacud1 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ten imbir to dziala gdzies dopiero po tygodniu a szczerze mowiac mi osobiscie nie pomogl :D

zoniaa lubi tę wiadomość

6sutskjolve431gm.png
  • k878 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wąchałam miętę, zawsze nosiłam przy sobie torebeczkę ekspresową albo gumę do żucia

Córeczka 12.2017 <3
    Córeczka 08.2019 <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ