X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr wymioty
Odpowiedz

wymioty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • grubaae Nowa

Wysłany: 27 czerwca 2017, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć , dziewczyny macie jakieś rady na " poranne mdłości " ?? Jestem w 19 tyg i nie wiem już co robić ;(

• BurzaHormonów Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi pomagały migdały i pozycja leżąca, ale miałam "tylko" mdłości, bez wymiotów. ponić skuteczny jest też imbir. ale wszystkie te metody mogą łagodzić objawy, nie usuną ich całkowicie, trzeba przeczekać. Pij dużo żeby się nie odwodnić. I trzymaj się! :)

zpbnzbmh7h9mfz19.png
  • czekajacanacud1 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jedz na noc cos i rano przed wstaniem zjedz chocby paluszka. pusty zoladek glownie powoduje poranne mdlosci :)

6sutskjolve431gm.png
  • czekajacanacud1 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ten imbir to dziala gdzies dopiero po tygodniu a szczerze mowiac mi osobiscie nie pomogl :D

zoniaa lubi tę wiadomość

6sutskjolve431gm.png
  • k878 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2017, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wąchałam miętę, zawsze nosiłam przy sobie torebeczkę ekspresową albo gumę do żucia

Córeczka 12.2017 <3
    Córeczka 08.2019 <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ