Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Złe nawodnienie organizmu
Odpowiedz

Złe nawodnienie organizmu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy złe nawodnienie może spowodować wystąpienie bóli nerek i pojawienie się skurczy, czy twardniejącego brzucha? Miałam dzisiaj przez kilka godzin nieprzyjemne bóle w lewym boku na wysokości talii 'idące' w stronę kręgosłupa. Stanąć prosto nie mogłam, zginało mnie w pół i brzuch wydawał się twardszy.
    Teraz wszystko już minęło - ale bardzo dużo piłam. Brałam też nospę i magnez rano, ale niewiele mi pomogło. Dopiero po wypiciu kilku szklanek wody zaczęło się robić lepiej.
    Do gina zapisałam się na jutro, bo na dzisiaj już niestety nie było możliwości.
    Więc - czy to możliwe?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ