X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Złe nawodnienie organizmu
Odpowiedz

Złe nawodnienie organizmu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy złe nawodnienie może spowodować wystąpienie bóli nerek i pojawienie się skurczy, czy twardniejącego brzucha? Miałam dzisiaj przez kilka godzin nieprzyjemne bóle w lewym boku na wysokości talii 'idące' w stronę kręgosłupa. Stanąć prosto nie mogłam, zginało mnie w pół i brzuch wydawał się twardszy.
    Teraz wszystko już minęło - ale bardzo dużo piłam. Brałam też nospę i magnez rano, ale niewiele mi pomogło. Dopiero po wypiciu kilku szklanek wody zaczęło się robić lepiej.
    Do gina zapisałam się na jutro, bo na dzisiaj już niestety nie było możliwości.
    Więc - czy to możliwe?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ