Zmęczenie w II trymestrze
- 

Dziewczyny jestem w 18 tc i czuje mega zmęczenie i wgl brak jakiegokolwiek skupienia. Ciężko mi się skoncentrować Prowadzę własną działalność gospodarczą i czasami nie mam już siły. .. Znacie może jakieś sposoby na odzyskanie sił? Buziaki brzuchatki :* Prowadzę własną działalność gospodarczą i czasami nie mam już siły. .. Znacie może jakieś sposoby na odzyskanie sił? Buziaki brzuchatki :*
- 

Oj to chyba rożnie bywa, mówią że II trymestr najlepszy a ja się najlepiej czuje teraz w III 
 A to że czasami nie ma sil to nic na to nie poradzimy, takie uroki ciąży.
 Im bardziej stawałam się leniwa tym gorzej się czułam
 Codzienne spacery plus w moim przypadku jazda na rowerze stacjonarnym dają mi sporo mocy 
 No i bez porannej kawy z mlekiem nie zaczynam dnia, w ciąży strasznie spadło mi ciśnienie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 10:59 
- 
                        nick nieaktualnyPamiętam...też na niczym skupić się nie mogłam...wysłowić porządnie... 
 Chyba nie ma na to sposobu...wszystko zwalałam na odmienny stan:)
 Teraz już potrafię się skupić i poprawnie składam zdanie w całość wcześniej,to była prawdziwa masakra...właśnie w drugim trymestrze:) wcześniej,to była prawdziwa masakra...właśnie w drugim trymestrze:)
 Może u Ciebie już niedługo też wszystko do normy wróci;)
 Pamietam jeszcze,że miałam ładnego powera w drugim trym. mogłam wszystko mogłam wszystko 
 Teraz też bym mogła,gdyby nie to,ze brzuszek baaaaardzo mocno mi uciska na wszystko co na dole   Martika87 lubi tę wiadomość Martika87 lubi tę wiadomość
- 

Mój synek
 Mój synek