X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Ból kręgosłupa
Odpowiedz

Ból kręgosłupa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • małamilenka Znajoma

Wysłany: 5 października 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Jestem w 30tc i od dwóch dni mam tak mi się wydaje ból kręgosłupa który jest bardzo ale to bardzo uciążliwy. Tylko w niektórych pozycjach np. na siedząco mija lecz na chwilę :(. Czy ból kręgosłupa jest normalny w ciąży ??? jeśli tak to może macie jakieś sposoby na jego złagodzenie. Myślałam, że to nerka lecz wyniki moczu wyszły ok .

pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 10:46

• LuckyMe Koleżanka

Wysłany: 5 października 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety jest normalny. U mnie zaczał sie dopiero teraz - 36tc.

Też myślałam na początku że to jakiś narząd bo promieniowało mi gdzię w okolicę pod żebrami. Mnie na szczęście boli tylko w nocy.

Aniołek 9/2014 [*]

3jgxe6hhf4nd2mmr.png
  • Nora90 Znajoma

Wysłany: 6 października 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie tyle mam problemy z kręgosłupem co z biodrami, nie mogę od paru dni przez nie spać.... :(:(

• Aneczka131 Koleżanka

Wysłany: 18 października 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny u mnie nie dość ze ból w okolicach krzyża to jeszcz strasznie ciągnie od pachwiny. Noce są najgorsze. Młoda jest już strasznie nisko a to 36tyd wiec leżę by coś przeciągnąć. Macie jakieś pomoce by przetrwać ?

Aneczka

"W życiu bo­wiem is­tnieją rzeczy, o które war­to wal­czyć do sa­mego końca."
    b9f0d9e2f3606e20eb99569052284c0c.png
    Kalendarz ciąży BellyB
  • GRANAT Autorytet

Wysłany: 24 października 2016, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczujący mąż który pomasuje,termofor, maść bursztynowa i wygodna pozycja niekoniecznie zupełnie leżąca.

Aneczka131 lubi tę wiadomość

Tym razem udało się!!!
    niemowle.gif
    Gabriel ur.16.11.16 56 cm. 4240 g. ;D
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ