X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Ból podbrzusza
Odpowiedz

Ból podbrzusza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • _green.fox Nowa

Wysłany: 16 lipca 2017, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    W piątek zaczęłam odczuwać dziwny ból w podbrzuszu. Tak bardziej po środku i na dole. To jest takie uczucie jakby ktoś bawił mi sie jelitami, albo jakby coś miało mi wylecieć z brzucha. Czasem nawet nie umiem sie ruszyć tak bardzo boli. Jak położę sie z pociągniętymi nogami to tez boli. Przechodzi to samo po jakimś czasie (ale różnie raz po chwili, raz trzyma z godzinę). Mam wrażenie, że to moja córka obrociła się cała w strone jelit, bo już nie kopie mnie po zebrach jak wcześniej, a ból pojawia się właśnie wtedy kiedy są jej pory ruszania się. Możliwe jest aby ona kopala mnie po jelitach i pęcherzu? Dzwoniłam do mojego lekarza ale okazało sie, ze on jest na urlopie i bedzie dopiero 2 sierpnia. Nie wiem co mam robic, jestem dopiero w 27 tyg i boję się, ze urodze wczesniej. Pomozcie!

• czekajacanacud1 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczekaj kilka dni i obserwuj moja przez dwa dni tez nie kopala po zebrach byla spokojna. dzis juz jest lepiej ale mam zamiar dzis caly dzien sie oszczedzac bo od pt dosc intensywny weekend mialam i duzo sie dzialo duzo chodzenia podrozowania. oszczedzaj sie i dzidzia napewno da o sobie znac :) moze kopie Cie w kregoslup. wazne tez ze w ogole ja czujesz. ja jak mam bole u dolu brzucha to biore asmag forte czasami dodatkowo nospe :)

6sutskjolve431gm.png
  • zokeia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2017, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli się boisz, to jedź na ip. Po co czekać i się martwić lub coś przeoczyć?

tb73epoky7bge1zc.png
    atdc4z173dng7siu.png
    43kt3e5e37vlpped.png
  • Lilarosse Nowa

Wysłany: 8 sierpnia 2017, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej potrzebuje porady od jakiegos czasu boli mnie podbrzusze promieniuje na kręgosłup i na pachwine tylko ze ten bol jest tylko.po prawej stronie jest to tepy bol trwajacy dlugo. Jestem w 37+2 (38)tugodniu ciazy.. prosze o odpowiedz

• Lilarosse Nowa

Wysłany: 8 sierpnia 2017, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak podnosze prawa noge tez boli

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ