Bóle miesiączkowe 35 t.c.
-
Hej kobietki
Od niedzieli mam takie dziwne bóle brzucha jak na miesiączkę..zaczęło się w nocy ..całą noc mnie bolał brzuch nawet po nospie nie przeszło.. w poniedziałek było już lepiej ale staram się leżeć w łóżku bóle przechodzą po paru minutach i nie są regularne...nie jestem pewna czy to są skurcze przepowiadające bo w tym czasie nie czuję skurczów... tylko tępy ból miesiączkowy .. krzyże mnie też nie bolą.
Wizytę u lekarza mam za tydzień.. teraz sobie leżę i oszczędzam się. Nie wiem czy powinnam się martwić? Czy poczekać spokojnie na wizytę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 12:18
-
nick nieaktualny
-
No i kochane okazało się że to skurcze... nie lekceważcie żadnego bólu bo ja dostałam ochrzan że za późno przyjechałam... dwa dni później i bym urodziła... od środy do poniedziałku leżałam w szpitalu i udało się wyciszyć skurcze.. czasem lepiej sprawdzić nic to nie kosztuje a lepiej mieć czyste sumienie
-
Mnie te bóle okresowe łapią, ale bez spinania się brzucha. Myślę, że po prostu juz powolutku się szykuja nasze macice do porodu ale warto notować w jakich odstępach czasu oraz czy się nie nasilają.
Ulka84 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
kochane ale mi się brzuch też nie napinał .. nie czułam skurczy... skurcze pisały się tylko na ktg i to regularne.. dwa dni bym poczekała i bym urodziła w 34 t.c. i bóle miesiączkowe też były nie regularne .. trzymały mnie po 20 min i puszczły i tak może ze 2-3 razy w ciągu dnia ..
-
nie chcę nikogo straszyć ja tylko podkreślam że każda z nas jest inna... i lepiej sprawdzić niż potem pluć sobie w brodę..
Np moja koleżanka miała gorsze bóle ode mnie i nie miała ani jednego skurczu
A ty kochana nie masz się czym przejmować .. bo w tej chwili twój dzidziuś jest bezpieczny jesteś w 38 t.c ciąża donoszona :*
Ja byłam w 34 kiedy zaczęły się skurcze -
ja też mam bóle okresowe ale bez napinania mięśni brzucha i bez bóli kręgosłupa. jeśli są oba to ja bym sprawdziła. ale teraz to już czekam na przyjście- za 2 dni będzie ciąża donoszona więc słucham rady położnej... jak boli brzuch to zmieniam pozycję, jak nie działa to idę pod prysznic, jeśli nadal nic to trzeba wziąć nospę i jeśli do 1h nie przejdzie to prawdopodobnie poród i trza jechać. U mnie puki co narazie wystarcza prysznic na ktg wychodzą skurcze ale nie są regularne i nie duże...niniacz
-