Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Czop śluzowy?!
Odpowiedz

Czop śluzowy?!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2017, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiedzcie mi bo czytam wszędzie ale nigdzie nikt nie miał tak jak ja.
    W tamtym tygodniu myślałam że już całkowicie odszedl mi czop był on kremowo bezbarwny w dość dużej ilości tak mi wtedy wydawało. Ale od wczoraj odchodzi mi brunatny albo z krwią w ogromnej ilości aż za przeproszeniem po nogach leci. Wczoraj miałam wizytę dziś byłam w szpitalu i przy lekarzu prowadzącym i położnej podczas badania też sporo tego wyleciało. Czy to normalne że tego jest aż tak dużo? I to w dodatku z krwia? Czy też tak mialyscie? Termin mam 27 lipca położna stwierdziła że i tak nie doczekam tego terminu ale mnie nic nie jest totalna cisza, lekkie tylko pobolewania.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2017, 09:48

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ