Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Czop śluzowy?!
Odpowiedz

Czop śluzowy?!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2017, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiedzcie mi bo czytam wszędzie ale nigdzie nikt nie miał tak jak ja.
    W tamtym tygodniu myślałam że już całkowicie odszedl mi czop był on kremowo bezbarwny w dość dużej ilości tak mi wtedy wydawało. Ale od wczoraj odchodzi mi brunatny albo z krwią w ogromnej ilości aż za przeproszeniem po nogach leci. Wczoraj miałam wizytę dziś byłam w szpitalu i przy lekarzu prowadzącym i położnej podczas badania też sporo tego wyleciało. Czy to normalne że tego jest aż tak dużo? I to w dodatku z krwia? Czy też tak mialyscie? Termin mam 27 lipca położna stwierdziła że i tak nie doczekam tego terminu ale mnie nic nie jest totalna cisza, lekkie tylko pobolewania.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2017, 09:48

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ