dosyć nisko brzuch -29tc
-
Cześć dziewczyny mam takie pytanie, czy któraś z Was miała tak nisko brzuch w ciąży? ja w zasadzie mam tak od początku jak zaczął on być widoczny i nie wiem czy to dobrze czy źle. Do tego mam takie uczucie jakby moja córcia była właśnie na samym dole, bo strasznie się wypycha albo pupką albo główką i czuję taką małą okrągłą kuleczkę. Czasem aż mnie ciągnie w dole brzucha tak jakby schodziła już główką w dół. Ale przecież to za wcześnie trochę.. Jak myślicie co to oznacza?
-
nick nieaktualnyTo nic nie oznacza..w tym tygodniu to normalne:-) Brzuszek obniza sie,bo maluch ląduje coraz niżej Ja juz sie nie sugeruje ani obniżonym brzuchem,ani tym,ze mojej małej rączki sa juz prawie na zewnątrz
Mam koleżanki,które w 34-35tygodniu brzuch obniży sie na maxa,a urodziły w 42 niestety...
U Ciebie jeszcze ma duuuuzo czasu
Ja mam od poczatku niżej,niż inne,a od dwóch tygodni chodzę juz z brzuchem-mam wrazenie-na udach
Główka w dol byla od polowy ciazy,nawet wcześniej..i caly czas ja tam czułam przez resztę ciąży
Przyjdzie jej czas,to wyjdzie:-) Kazda z nas jest inna,wiec nie ma co sugerować sie opiniami innych,bo to niepotrzebne nakrecanie-czy dobrze,czy zle..Jedna napisze dobrze,druga zle..
A Ty niepotrzebnie będziesz się martwić...i po co?
Dobrze się rozwija i to jest najwazniejsze:-)
Kazda jest inaczej zbudowana i tez martwilam sie,ze moj brzuch idzie jak piramida do przodu i ze jest niżej...ale to normalne:-) Jedna idzie wszerz,inna do przodu...jedna ma nisko,druga wysoko..
FasUla lubi tę wiadomość
-
Ja myślę tak jak Dodi - oznacza to jedynie,że grawitacja działa Twoje dziecię jest tam,gdzie jest i tyle. I wcale nie oznacza to,że urodzisz przedwcześnie. Mam koleżankę,która ponad miesiąc przed terminem chodziła już z rozwarciem. Lekarka wróżyła jej szybki poród. I co? Urodziła w skończonym 41 tygodniu Nie ma reguły. Brzuch brzuchem, rozwarcie rozwarciem,a dzieciak jak się uprze,to nawet za nóżkę go nie wytargasz
dddodiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdalena321 wrote:No tak, masz rację w 100% uspokoiłaś moją ciekawość hehe też właśnie czuję główkę i rączki gdzieś obok pęcherza bo czasem jak macha sobie nimi to aż łaskocze i zaraz zaczyna mi się chcieć siku ;P a nóżki znowu wpycha mi gdzieś pod żebra
-