Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Filmik teklamowy z udziałem kobiet w ciąży
Odpowiedz

Filmik teklamowy z udziałem kobiet w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anna Więcławska www.formedia.com.pl Nowa

Wysłany: 7 lutego 2020, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Film wizerunkowy i instruktażowy z udziałem kobiet w ciąży!

Poszukujemy kobiet w 7-9 miesiącu ciąży do filmów reklamowych prezentujących sprzęt medyczny.
    Prezentacja całej sylwetki oraz zbliżenia na brzuszek.
    Realizacja w lutym, lokalizacja i termin jeszcze do ustalenia. Planowany 1 dzień zdjęciowy, wynagrodzenie za udział.

Zainteresowane przyszłe mamy zapraszamy do podesłania aktualnych fotografii sylwetki oraz brzuszka, podania tygodnia ciąży i nr kontaktowego na adres: [email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ