X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Filmik teklamowy z udziałem kobiet w ciąży
Odpowiedz

Filmik teklamowy z udziałem kobiet w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anna Więcławska www.formedia.com.pl Nowa

Wysłany: 7 lutego 2020, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Film wizerunkowy i instruktażowy z udziałem kobiet w ciąży!

Poszukujemy kobiet w 7-9 miesiącu ciąży do filmów reklamowych prezentujących sprzęt medyczny.
    Prezentacja całej sylwetki oraz zbliżenia na brzuszek.
    Realizacja w lutym, lokalizacja i termin jeszcze do ustalenia. Planowany 1 dzień zdjęciowy, wynagrodzenie za udział.

Zainteresowane przyszłe mamy zapraszamy do podesłania aktualnych fotografii sylwetki oraz brzuszka, podania tygodnia ciąży i nr kontaktowego na adres: [email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ