X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Gotowa wyprawka dla mamy do szpitala
Odpowiedz

Gotowa wyprawka dla mamy do szpitala

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Falon Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! na allegro można kupić gotowe wyprawki dla przyszłych mam do porodu. Jak myślicie to dobry pomysł? warto? czy jednak lepiej wszystko skompletować samemu? co radzicie? ;-)

201604051765.png
  • Falon Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przypuszczam że podobny wątek gdzieś na forum krąży. Sorki jak znów się powtarzam ale nie znalazłam ;-)

Damaris lubi tę wiadomość

201604051765.png
  • Aga23 Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda ze tego nie wiedzialam i nie widzialam :D

Serduszko <3 Mój synek
    1usa2n0agusqcyxu.png
  • agi88 Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uważam że lepiej samemu skompletować wychodzi dużo taniej można wyszukać wiele rzeczy i jednego sprzedawcy i mamy wtedy jeden koszt wysyłki, ja tak zrobiłam, a resztę co było na promocji to w sklepach kupowałam :)

Falon lubi tę wiadomość

ckaiskjoo29j6f91.png

relgcwa165pw8251.png
  • Falon Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm...agi88 może rzeczywiście masz rację;-) spróbuję sama obliczyć każdy produkt z osobna, zobaczymy jaka duża różnica wyjdzie to później dam Wam znać;-) taki komplet to duża oszczędność czasu rach ciach i już!! ;-) ale oszczędność portfela?? pewnie już gorzej? ;-/ no tak... w tym sęk! ;-)

201604051765.png
  • agi88 Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    warto poszukać też na tablicy (olx) bo często mamy pozbywają się nadmiaru :)

Falon lubi tę wiadomość

ckaiskjoo29j6f91.png

relgcwa165pw8251.png
  • Falon Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak obiecałam pobawiłam się w "przeliczanki" ;-)
    I tak proponowany przykładowy zestaw na allegro w cenie 217zł:

http://allegro.pl/wyprawka-kosmetyczna-dla-noworodka-i-mamy-szpital-i5418175590.html

przeliczyłam przeglądając każdy produkt z tego 22-częściowego kompletu z osobna korzystając z porównywarki cen "CENEO"

kwota jaką uzyskałam to ok.19Ozł więc 3dyszki w kieszeni;-) i pewnie kupa frajdy w buszowaniu po sklepach ;-)

201604051765.png
  • Falon Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę ogarnąć wklejanie tu zdjęć...na razie coś kiepsko mi to wychodzi :-/

Jak któraś z Was ma anielską cierpliwość to proszę o instrukcję ;-)

201604051765.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ