Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr HbsAg
Odpowiedz

HbsAg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • małazłośnica Ekspertka

Wysłany: 26 stycznia 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    mam pytanie odnośnie badania HbsAg, które zostało mi zlecone przez lekarza...

W dzieciństwie byłam szczepiona na żółtaczkę typu B czy przez to wynik tego badania wyjdzie pozytywny?
    Jak to jest bo trochę tego nie rozumiem? Lekarz powiedział , że jeśli wynik jest dodatni nie można dziecka kamić piersią po porodzie... ja w domu dopiero w książeczce sprawdziłam, że byłam szczepiona i nie zapytałam o to i teraz się oczywiście martwię, że wyjdzie pozytywny.. ale przecież szczepienie teoretycznie jest dobre więc?

Proszę kogoś mądrzejszego o rozwianie moich wątpliwości...

Belly_Izabela lubi tę wiadomość

f2w3rjjg787he44v.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ