X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Hemoriody o bóle w okolicach miednicy i spojenia łon
Odpowiedz

Hemoriody o bóle w okolicach miednicy i spojenia łon

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lee Znajoma

Wysłany: 7 lutego 2018, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się gdzieś wyżalić bo już nie daję rady....
    2 dni temu wyskoczyły mi hemoroidy na zewnątrz.Bóle miednicy i spojenia się również nasiliły w tym samym czasie. Co się ruszę o centymetr boli jak cholera. Wyję z bólu,płaczę po kątach bo już nie wyrabiam.Ból jest każdego praktycznie dnia może jeden dzień w tygodniu jest znośny,wtedy staram się coś zrobić w domu bo inaczej nie jestem w stanie. Zajmowanie się moją kochaną 18 miesięczną córką przerodziło się w ciągły ból,zgrzytanie zębami,wyciem i pogryzionymi wargami. Ja już nie wytrzymam!!!! Wiem że 3 tyg mi zostało ale jest wyczerpana tym cholernym ciągłymi, nieustającymi bólami. Nie pamiętam już kiedy całą noc przespałam,chyba 4 miesiące temu, i ciągły ból z przewracaniem na boczki.Leżeć - źle za długo bo się potem ruszyć nie mogę,stać za długo - nie bo kręgosłup znowu siada, chodzić - nie bo hemoroid ,jakbym siedziała na gorącym węglu albo ktoś mi gwóźdź wbijał.Modlę się żebym wytrzymała, żebym była w stanie znaleźć siły by zająć się synkiem.Jeden dzień to dla mnie jak kolejne 9 miesięcy.Czopki ,kremy,nasiadówki,przemywanie nic nie pomaga.Nospa pomaga tylko na chwilę ,ale zawsze to coś.Czuję się wymiętolona psychicznie i fizycznie,tak bardzo chciałabym żeby już zobaczyć synka,ale musi siedzieć w domku by urosnąć jeszcze trochę. Czuję że bardzo dużo osób,nawet nasze własne dzieci ,nie doceniają tego cholernego poświęcenia każdego dnia i naszą walkę o każdy dzień w ciązy.To tak jak iść na wojnę, być postrzelonym kilkakrotnie i wrócic z bliznami.Doceniam wszystkie obecnę mamy i te przyszłe.Pomimo że to moja trzecia ciąża,jeszcze nigdy tak nie cierpiałam.Obyś synku mi to wynagrodził,kocham cię!

To se pogadałam,dziękuję.

7470kw7i2cireub0.pngf2w3krhmuz9s45pd.pngf2w3io4p0lcbrvi6.png
  • Zuza 85 Koleżanka

Wysłany: 8 lutego 2018, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,przezywam to samo.. bóle zewsząd i najgorszy ten hemoroid ktory wczoraj wyszedł boli piecze i uwiera. Mam nadzieję że się wchlonie i to szybko..

j5tjeyk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ