Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Hemoriody o bóle w okolicach miednicy i spojenia łon
Odpowiedz

Hemoriody o bóle w okolicach miednicy i spojenia łon

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lee Znajoma

Wysłany: 7 lutego 2018, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się gdzieś wyżalić bo już nie daję rady....
    2 dni temu wyskoczyły mi hemoroidy na zewnątrz.Bóle miednicy i spojenia się również nasiliły w tym samym czasie. Co się ruszę o centymetr boli jak cholera. Wyję z bólu,płaczę po kątach bo już nie wyrabiam.Ból jest każdego praktycznie dnia może jeden dzień w tygodniu jest znośny,wtedy staram się coś zrobić w domu bo inaczej nie jestem w stanie. Zajmowanie się moją kochaną 18 miesięczną córką przerodziło się w ciągły ból,zgrzytanie zębami,wyciem i pogryzionymi wargami. Ja już nie wytrzymam!!!! Wiem że 3 tyg mi zostało ale jest wyczerpana tym cholernym ciągłymi, nieustającymi bólami. Nie pamiętam już kiedy całą noc przespałam,chyba 4 miesiące temu, i ciągły ból z przewracaniem na boczki.Leżeć - źle za długo bo się potem ruszyć nie mogę,stać za długo - nie bo kręgosłup znowu siada, chodzić - nie bo hemoroid ,jakbym siedziała na gorącym węglu albo ktoś mi gwóźdź wbijał.Modlę się żebym wytrzymała, żebym była w stanie znaleźć siły by zająć się synkiem.Jeden dzień to dla mnie jak kolejne 9 miesięcy.Czopki ,kremy,nasiadówki,przemywanie nic nie pomaga.Nospa pomaga tylko na chwilę ,ale zawsze to coś.Czuję się wymiętolona psychicznie i fizycznie,tak bardzo chciałabym żeby już zobaczyć synka,ale musi siedzieć w domku by urosnąć jeszcze trochę. Czuję że bardzo dużo osób,nawet nasze własne dzieci ,nie doceniają tego cholernego poświęcenia każdego dnia i naszą walkę o każdy dzień w ciązy.To tak jak iść na wojnę, być postrzelonym kilkakrotnie i wrócic z bliznami.Doceniam wszystkie obecnę mamy i te przyszłe.Pomimo że to moja trzecia ciąża,jeszcze nigdy tak nie cierpiałam.Obyś synku mi to wynagrodził,kocham cię!

To se pogadałam,dziękuję.

7470kw7i2cireub0.pngf2w3krhmuz9s45pd.pngf2w3io4p0lcbrvi6.png
  • Zuza 85 Koleżanka

Wysłany: 8 lutego 2018, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,przezywam to samo.. bóle zewsząd i najgorszy ten hemoroid ktory wczoraj wyszedł boli piecze i uwiera. Mam nadzieję że się wchlonie i to szybko..

j5tjeyk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ