Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:A po co 3 beta? Jakby był zasniad byłoby widać po dwóch.
ps. moja prl w 3 dni bez tabsow skocxyla z ok50 na prawie 90:( takze jutro biore dostinexWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 16:54
-
Lubię_czekoladę wrote:Co to jest zaśniad?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Gdy źle się ciąża rozwija. Jajo polaczy się z 2 plemniorami i one zaczynają nadrabiać materiał genetyczny. Zasniad jest rodzajem nowotworu. Dlatego beta rośnie mega przy nim. Jak się go ma to trzeba min 1 rok poczekać ze staraniami
Kim87 lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:lubie jakbtak prosto tlumaczysz dziekiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Nie ma za co.;-)Ostatnio śledziam historie dziewczyny. 5tc zero pęcherzyka a beta kosmicznie rosła. Miała ponad 8 tys czy 10 i nie było nic widać w macicy a widać już od 1000 jednostek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 17:38
-
czekajacanacud1 wrote:czyli jak mi uroslo w 144godz z 605 na prawie 11tys to rozumiem ze jest okej ciekawe czy byloby juz serducho bo wgbokresu jestem 7tydz a wg usg 5
Nie znam się na przyroście bety więc nie pomogę. Ale wydaje mi się, że w Twoim wypadku liczenie wieku bobo od ostatniej miesiączki jest bezsensu bo miałaś późną owulacje.. Na sprawach ciążowych się nie znam, ale tak na logikę biorę
Kiedy masz kolejną wizytę?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Nie znam się na przyroście bety więc nie pomogę. Ale wydaje mi się, że w Twoim wypadku liczenie wieku bobo od ostatniej miesiączki jest bezsensu bo miałaś późną owulacje.. Na sprawach ciążowych się nie znam, ale tak na logikę biorę
Kiedy masz kolejną wizytę?
-
czekajacanacud1 wrote:czyli jak mi uroslo w 144godz z 605 na prawie 11tys to rozumiem ze jest okej ciekawe czy byloby juz serducho bo wgbokresu jestem 7tydz a wg usg 5
czekajacanacud1 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Tuliska wrote:Stokrotko prolaktyna idealna stosunek lh do fsh troszkę za wysoki ale to nie musi świadczyć o czymś złym:)
-
Cudzie ja pisałam już wg om był u mnie 5tc a według bety 6tc. To są tylko przedziały norm. Tak naprawdę to beta jest sprawa indywidualna. Usg ci pokaże co i jak. Co do serca nie wydaje mi się bo bobo musi i tak urosnąć niezależnie od betyMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
stokrotka666 wrote:Tzn?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 18:33
-
Tuliska wrote:Stosunek lh do fsh powinien wynosić 1, u Ciebie jest 1,7. Może to mówić o pco (policystyczne jajniki) ale wcale nie musi. Wspominał Ci kiedykolwiek lekarz na ten temat?
-
Kim87 wrote:Cudzie ja pisałam już wg om był u mnie 5tc a według bety 6tc. To są tylko przedziały norm. Tak naprawdę to beta jest sprawa indywidualna. Usg ci pokaże co i jak. Co do serca nie wydaje mi się bo bobo musi i tak urosnąć niezależnie od bety
Kim87 lubi tę wiadomość