X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Krwawienie w 3 trymestrze- a donoszenie ciąży?
Odpowiedz

Krwawienie w 3 trymestrze- a donoszenie ciąży?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marilen Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zaczęłam krwawić w 28 tc. Już zatrzymane w szpitalu, ale groziła mi cesarka. Krwawienie z szyjki. Udało się komuś donosić ciążę mimo wszystko? jestem przerażona... :(

7u229jcgzsq578gy.png
  • Leira Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marilen wrote:
    Dziewczyny, zaczęłam krwawić w 28 tc. Już zatrzymane w szpitalu, ale groziła mi cesarka. Krwawienie z szyjki. Udało się komuś donosić ciążę mimo wszystko? jestem przerażona... :(

A co jest przyczyną krwawienia?

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • julka_kulka Ekspertka

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się czujesz? Jesteś w szpitalu? Czy coś już wiadomo? Trzymaj się!

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ