X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Krwawienie w 3 trymestrze- a donoszenie ciąży?
Odpowiedz

Krwawienie w 3 trymestrze- a donoszenie ciąży?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marilen Autorytet

Wysłany: 31 marca 2019, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zaczęłam krwawić w 28 tc. Już zatrzymane w szpitalu, ale groziła mi cesarka. Krwawienie z szyjki. Udało się komuś donosić ciążę mimo wszystko? jestem przerażona... :(

7u229jcgzsq578gy.png
  • Leira Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2019, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marilen wrote:
    Dziewczyny, zaczęłam krwawić w 28 tc. Już zatrzymane w szpitalu, ale groziła mi cesarka. Krwawienie z szyjki. Udało się komuś donosić ciążę mimo wszystko? jestem przerażona... :(

A co jest przyczyną krwawienia?

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • julka_kulka Ekspertka

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się czujesz? Jesteś w szpitalu? Czy coś już wiadomo? Trzymaj się!

km5sgu9r4z5eztia.png

Czekamy na Ciebie <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ