ktg
-
ogie mamy . Ja z kolei mam inne pytanie . Ktg co ile się je robi przed porodem ? Czy jeśli chodzę prywatnie do ginekologa i będę chodzić np na to ktg co tydzień to będę musiała za każdą wizytę płacić .? Place 120 zł . Wiec by to strasznie dużo wyszło . Czy np . Jak juz się zbliża termin porodu i chodzi się na ktg do szpitala ( tez coś takiego słyszałam ale czy jeśli mam lekarza prywatnego to czy bd mogła chodzić na to ktg do szpitala ). Hm . Całkiem zielona w te klocki jestem a nie mam się kogo doradzić .
Zaczynamy starania o 2 dzieciątko -
U mnie ktg w szpitalu kosztuje 30zl. Bylam raz jak moj lekarz byl na dyzurze, ale pielegniarka musialam dac w lape zeby mi zrobily. Wziely 20zl. A jak chce za darmo to sie musze na oddzial przyjac. Jesli sie nic nie dzieje to nie musisz ktg robic, tak mi sie wydaje, chyba ze masz skurcze alno slabo czujesz ruchy. Ja robilam w 26tc ze wzgledu na to ze nie potrafilam rozroznic skurczy BH i poszlam zobaczyc jak to u mnie bylo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaramel wrote:Ja pierwsze ktg będę miała w 39 tc, lekarz mówił żebym poszła do szpitala jeżeli nie będą chcieli mi zrobić mam do niego zadzwonić a jak się pokaże przed godz 12 to on mi zrobi i jeszcze jak będzie miał możliwość pokaże porodówkę
Bo ja nie rodzę w szpitalu,w ktorym dyżuruje mój lekarz...
Nie wiem dlaczego mnie na to ktg nie wyslal..moze nie ma potrzeby... -
nick nieaktualny
-