Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Męty w oku-czy maja wplyw na porod,sn czy cc?
Odpowiedz

Męty w oku-czy maja wplyw na porod,sn czy cc?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olka86 Znajoma

Wysłany: 20 lutego 2018, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 32 tc,zaczelam sie zastanawiac czy mety które widzę w oczach w jednym.jakaś niteczka i w drugim tez moze ze dwa paproszk beda miec wplyw na porod,nie rozmawialam jeszcze z lekarzem na ten temat,ale powinnam,jakos nie myslalam o tym kompletnie,tak sie do tych niteczek przyzwyczailam,ale zaczelam sie martwic wlasnie czy poród sn bedzie w tym przypadku bezpieczny czy moze sn,da rade?

• kasza Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2018, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba większość ludzi ma te nieszczęsne męty ... ja też mam i rodziłam naturalnie :) nie pomyślałam nawet że to mogłoby być przeciwwskazanie ale dla świętego spokoju pogadaj z lekarzem :)

Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
    Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda.. <3
    klz9vcqgoe25tgnv.png

klz9vcqggnhy4ejj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ