X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Męty w oku-czy maja wplyw na porod,sn czy cc?
Odpowiedz

Męty w oku-czy maja wplyw na porod,sn czy cc?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olka86 Znajoma

Wysłany: 20 lutego 2018, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 32 tc,zaczelam sie zastanawiac czy mety które widzę w oczach w jednym.jakaś niteczka i w drugim tez moze ze dwa paproszk beda miec wplyw na porod,nie rozmawialam jeszcze z lekarzem na ten temat,ale powinnam,jakos nie myslalam o tym kompletnie,tak sie do tych niteczek przyzwyczailam,ale zaczelam sie martwic wlasnie czy poród sn bedzie w tym przypadku bezpieczny czy moze sn,da rade?

• kasza Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2018, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba większość ludzi ma te nieszczęsne męty ... ja też mam i rodziłam naturalnie :) nie pomyślałam nawet że to mogłoby być przeciwwskazanie ale dla świętego spokoju pogadaj z lekarzem :)

Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
    Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda.. <3
    klz9vcqgoe25tgnv.png

klz9vcqggnhy4ejj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ