WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Mycie podłogi
Odpowiedz

Mycie podłogi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2021, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie, mam pytanie do osób które używają odkurzaczy pionowych bezprzewodowych 2w1 mop + odkurzacz. Czy mycie podłogi jest porządne?? czy jednak myjecie mimo wszystko jeszcze tradycyjnym mopem?? Dziękuję za odpowiedźi. Pozdrawiam

Annite lubi tę wiadomość

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 30 września 2021, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Funkcja mycia to raczej przetarcie małej powierzchni. Na dużej się nie sprawdza. Wolę tradycyjny odkurzacz i tradycyjny mop.

Jeśli szukasz również dobrego środka czystości, polecam te od Sidolux:
    https://www.sidolux.pl/produkty/mycie_uniwersalne

Ich płyny uniwersalne sprawdzaja mi się najlepiej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2021, 08:55

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ