Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr pozycja malca w brzuszku
Odpowiedz

pozycja malca w brzuszku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maj Koleżanka

Wysłany: 15 września 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Częśćć dziewczyny . Ja z kolei mam takie nie typowe pytanie bo
    Mój synek w 28 tc był ułożony miednicowo czyli główka u góry
    w 29 tc czułam ze kopie mnie kolo zżołądka i się obrócił
    W 30 tc czuje żnow jak kopie mnie na dole ppod pepkiem
    i rzecz w tym czy jest możliwe ze dziecko zmienia tak często pozycję .? Czy po prostu może mi się wydawać .

Zaczynamy starania o 2 dzieciątko
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jedno, i drugie. Jeszcze ma sporo miejsca, żeby się kręcić, ale może też ci się wydawać, że inaczej czujesz (ja tak miałam i aż raz z paniki pojechałam na dodatkowe USG w nd).

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ