X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr pozycja malca w brzuszku
Odpowiedz

pozycja malca w brzuszku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maj Koleżanka

Wysłany: 15 września 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Częśćć dziewczyny . Ja z kolei mam takie nie typowe pytanie bo
    Mój synek w 28 tc był ułożony miednicowo czyli główka u góry
    w 29 tc czułam ze kopie mnie kolo zżołądka i się obrócił
    W 30 tc czuje żnow jak kopie mnie na dole ppod pepkiem
    i rzecz w tym czy jest możliwe ze dziecko zmienia tak często pozycję .? Czy po prostu może mi się wydawać .

Zaczynamy starania o 2 dzieciątko
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jedno, i drugie. Jeszcze ma sporo miejsca, żeby się kręcić, ale może też ci się wydawać, że inaczej czujesz (ja tak miałam i aż raz z paniki pojechałam na dodatkowe USG w nd).

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ