X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr pozycja malca w brzuszku
Odpowiedz

pozycja malca w brzuszku

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maj Koleżanka

Wysłany: 15 września 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Częśćć dziewczyny . Ja z kolei mam takie nie typowe pytanie bo
    Mój synek w 28 tc był ułożony miednicowo czyli główka u góry
    w 29 tc czułam ze kopie mnie kolo zżołądka i się obrócił
    W 30 tc czuje żnow jak kopie mnie na dole ppod pepkiem
    i rzecz w tym czy jest możliwe ze dziecko zmienia tak często pozycję .? Czy po prostu może mi się wydawać .

Zaczynamy starania o 2 dzieciątko
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jedno, i drugie. Jeszcze ma sporo miejsca, żeby się kręcić, ale może też ci się wydawać, że inaczej czujesz (ja tak miałam i aż raz z paniki pojechałam na dodatkowe USG w nd).

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ