X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Problem z sercem
Odpowiedz

Problem z sercem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 22 września 2020, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, na usg połówkowym 22tc u dzidzi wyszła mała niedomykalność zastawki trójdzielnej po zrobieniu echo okazało sie ze mała ma jeszcze dziurkę w serduszku. Kardiolog mówi że sporo dzieci tak ma i ze moze do porodu być ok. Czy któraś z mam małą taki przypadek czy do porodu faktycznie było ok? Na chwilę obecną ponoć nie jest to nawet wskazanie do cc

• Vienne Przyjaciółka

Wysłany: 22 września 2020, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Córka tak miała, niedomykalność zastawki trójdzielnej, dziurka i wolny płyn też gdzieś przy serduszku. Zlecili wiele badań z których połowy nie zrobiłam bo były zbyt inwazyjne. Dziś jest zdrową, szczęśliwą siedmiolatka
    Na pewno dobrze będzie po porodzie skonsultować dziecko z kardiologiem dziecięcym.
    https://dbam-o-zdrowie.pl/kiedy-trzeba-wybrac-sie-z-dzieckiem-do-kardiologa/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2020, 13:18

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ