Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Przeziębienie przed porodem
Odpowiedz

Przeziębienie przed porodem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Czy któraś z mam, chwilę przed porodem była przeziębiona? Wczoraj umierałam z bólu gardła i kaszlu a dzisiaj męczy kaszel, taki mokry z odkrztuszaniem. Goraczki nie mam. Obawiam sie podwyższonego CRP po porodzie i tego, co zrobią w szpitalu przez to.. Czy będa podawac antybiotyk i zatrzymają na oddziale po porodzie na np ponad tydzien:/ Czy ktoras tak miała? Obecnie 38+3

Bartuś❤️
    09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić
  • MadzikForever Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też właśnie choruję, ale piję herbatę z pędów malin i pomaga bardzo. Dochodzę już do siebie. Ponadto dużo witaminy C.
    Jeśli chodzi o szpital, to nie słyszałam, żeby ktokolwiek z personelu przejmował się przeziębieniem rodzącej, chyba, że pojawia się podwyższona temperatura, zasłabnięcia lub ma miejsce duże ogólne osłabienie.
    Dużo zdrowia dla Ciebie, obyś zdążyła się wykurować!

e5e0711e60433cce3cfb1fb777f1eb4d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 03:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zdążyłam :p

Gagaga lubi tę wiadomość

Bartuś❤️
  • jane Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati, gratulacje :)
    I jak było z crp u małego?

kochana córeczka 16.06.2016 :)
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam wysokie crp i leukocyty, trzymali mnie przez to 5 dni w szpitalu i na antybiotyku :p Czyli tak jak mniej wiecej przewidziałam że moze byc problem

Bartuś❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ