X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Przeziębienie przed porodem
Odpowiedz

Przeziębienie przed porodem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Czy któraś z mam, chwilę przed porodem była przeziębiona? Wczoraj umierałam z bólu gardła i kaszlu a dzisiaj męczy kaszel, taki mokry z odkrztuszaniem. Goraczki nie mam. Obawiam sie podwyższonego CRP po porodzie i tego, co zrobią w szpitalu przez to.. Czy będa podawac antybiotyk i zatrzymają na oddziale po porodzie na np ponad tydzien:/ Czy ktoras tak miała? Obecnie 38+3

Bartuś❤️
    09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić
  • MadzikForever Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też właśnie choruję, ale piję herbatę z pędów malin i pomaga bardzo. Dochodzę już do siebie. Ponadto dużo witaminy C.
    Jeśli chodzi o szpital, to nie słyszałam, żeby ktokolwiek z personelu przejmował się przeziębieniem rodzącej, chyba, że pojawia się podwyższona temperatura, zasłabnięcia lub ma miejsce duże ogólne osłabienie.
    Dużo zdrowia dla Ciebie, obyś zdążyła się wykurować!

e5e0711e60433cce3cfb1fb777f1eb4d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 03:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zdążyłam :p

Gagaga lubi tę wiadomość

Bartuś❤️
  • jane Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati, gratulacje :)
    I jak było z crp u małego?

kochana córeczka 16.06.2016 :)
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam wysokie crp i leukocyty, trzymali mnie przez to 5 dni w szpitalu i na antybiotyku :p Czyli tak jak mniej wiecej przewidziałam że moze byc problem

Bartuś❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ