X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Przeziębienie przed porodem
Odpowiedz

Przeziębienie przed porodem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 6 maja 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Czy któraś z mam, chwilę przed porodem była przeziębiona? Wczoraj umierałam z bólu gardła i kaszlu a dzisiaj męczy kaszel, taki mokry z odkrztuszaniem. Goraczki nie mam. Obawiam sie podwyższonego CRP po porodzie i tego, co zrobią w szpitalu przez to.. Czy będa podawac antybiotyk i zatrzymają na oddziale po porodzie na np ponad tydzien:/ Czy ktoras tak miała? Obecnie 38+3

Bartuś❤️
    09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić
  • MadzikForever Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też właśnie choruję, ale piję herbatę z pędów malin i pomaga bardzo. Dochodzę już do siebie. Ponadto dużo witaminy C.
    Jeśli chodzi o szpital, to nie słyszałam, żeby ktokolwiek z personelu przejmował się przeziębieniem rodzącej, chyba, że pojawia się podwyższona temperatura, zasłabnięcia lub ma miejsce duże ogólne osłabienie.
    Dużo zdrowia dla Ciebie, obyś zdążyła się wykurować!

e5e0711e60433cce3cfb1fb777f1eb4d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 03:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zdążyłam :p

Gagaga lubi tę wiadomość

Bartuś❤️
  • jane Autorytet

Wysłany: 13 maja 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati, gratulacje :)
    I jak było z crp u małego?

kochana córeczka 16.06.2016 :)
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 14 maja 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam wysokie crp i leukocyty, trzymali mnie przez to 5 dni w szpitalu i na antybiotyku :p Czyli tak jak mniej wiecej przewidziałam że moze byc problem

Bartuś❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ