X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Przygotowania do połogu
Odpowiedz

Przygotowania do połogu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nina777 Przyjaciółka

Wysłany: 2 sierpnia 2024, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) termin porodu sie coraz bardziej zbliza i przygotowuje małe porcje obiadowe, żeby po porodzie nie musieć nad tym myśleć. Czy znacie przepisy na odżywcze koktajle, które warto pić w połogu, żeby szybciej się zregenerować?

08/23 💔poronienie zatrzymane 9 tc
    09/24 🩵Synuś już z nami
    10/25 💔 cb
  • ver6ena Ekspertka

Wysłany: 2 sierpnia 2024, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, podepnę się do Twojego pytania. Ja także mam już naszykowane mrożonki😎 ale o koktajlach nie pomyślałam. Super pomysł!

• Nina777 Przyjaciółka

Wysłany: 3 sierpnia 2024, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co fajnego masz już przygotowane? 😉

09/24 🩵Synuś już z nami
    10/25 💔 cb
  • ver6ena Ekspertka

Wysłany: 3 sierpnia 2024, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam gulasz (chyba wieprzowy), krem z białych warzyw z oliwą truflową, ogórkowa, kartoflanka, warzywa resztkowe z czerwoną fasolą w sosie pomidorowym i póki co zebrało się 28 porcji. Także na tą chwilę mam albo 28 obiadów albo będę jeść obiady na każdy posiłek i wtedy starczy na tydzień ha ha

Nina777 lubi tę wiadomość

• Nina777 Przyjaciółka

Wysłany: 3 sierpnia 2024, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łał super :) wszystko mrozilaś czy coś wekowałaś?

09/24 🩵Synuś już z nami
    10/25 💔 cb
  • ver6ena Ekspertka

Wysłany: 3 sierpnia 2024, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wsyztsko mrożone na płasko w strunówkach i potem pionowo do szuflad, wekować nie umiem i nie wiem ile można przechowywać

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ