Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Przygotowania do połogu
Odpowiedz

Przygotowania do połogu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nina777 Przyjaciółka

Wysłany: 2 sierpnia, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) termin porodu sie coraz bardziej zbliza i przygotowuje małe porcje obiadowe, żeby po porodzie nie musieć nad tym myśleć. Czy znacie przepisy na odżywcze koktajle, które warto pić w połogu, żeby szybciej się zregenerować?

Starania od marca 2023r.

08/23 poronienie zatrzymane 9 tc
    ponowne starania od listopada zakończone II w grudniu <3
    30.12 beta 136,8
    02.01 beta 534,9
    16.01 pierwsza wizyta CRL 5,6mm i FHR + <3
    13.02 wizyta

Dodatkowo: mięśniak podsurowicówkowy, mutacja hetero MTHFR , diagnostyka nadpłytkowości samoistnej
  • ver6ena Ekspertka

Wysłany: 2 sierpnia, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, podepnę się do Twojego pytania. Ja także mam już naszykowane mrożonki😎 ale o koktajlach nie pomyślałam. Super pomysł!

• Nina777 Przyjaciółka

Wysłany: 3 sierpnia, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co fajnego masz już przygotowane? 😉

Starania od marca 2023r.

30.12 beta 136,8
    02.01 beta 534,9
    13.02 wizyta

Dodatkowo: mięśniak podsurowicówkowy, mutacja hetero MTHFR , diagnostyka nadpłytkowości samoistnej
  • ver6ena Ekspertka

Wysłany: 3 sierpnia, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam gulasz (chyba wieprzowy), krem z białych warzyw z oliwą truflową, ogórkowa, kartoflanka, warzywa resztkowe z czerwoną fasolą w sosie pomidorowym i póki co zebrało się 28 porcji. Także na tą chwilę mam albo 28 obiadów albo będę jeść obiady na każdy posiłek i wtedy starczy na tydzień ha ha

Nina777 lubi tę wiadomość

• Nina777 Przyjaciółka

Wysłany: 3 sierpnia, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łał super :) wszystko mrozilaś czy coś wekowałaś?

Starania od marca 2023r.

30.12 beta 136,8
    02.01 beta 534,9
    13.02 wizyta

• ver6ena Ekspertka

Wysłany: 3 sierpnia, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wsyztsko mrożone na płasko w strunówkach i potem pionowo do szuflad, wekować nie umiem i nie wiem ile można przechowywać

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ