Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Pulsowanie brzucha jak oddychanie
Odpowiedz

Pulsowanie brzucha jak oddychanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sznurowka Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zauważyłam dziś (chyba pierwszy raz), że po lewej stronie brzuch mi delikatnie pulsuje jakby mała miała w tym miejscu płucka i oddychała. W środku nie czuję tego jako żadnych ruchów, jest to tylko widoczne. Czy to faktycznie płucka (ale przecież wcześniej też oddychała) czy coś innego? Mam nadzieję, że nie ma się czym martwić.

klz915nmy2gfnr76.png

30.09.2016 3240g 52cm 39tc
  • Ewan Nowa

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak mam, z początku myślałam, że to czkawka, ale jakoś mniej intensywne były te pulsowania.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też myślałam, że czkawka, później pojawiła się "prawdziwa" czkawka, więc pomyślałam, że tętno.
    No i prawda jest taka, że to Twój puls ;)

Dziewczyny już o tym też pisały:
    https://bellybestfriend.pl/forum/iii-trymestr/pulsowanie-na-brzuchu,7886.html

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ