X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr rozwarcie zewnetrzne w 7 miesiacu
Odpowiedz

rozwarcie zewnetrzne w 7 miesiacu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • natalka0887 Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Jestem ciekawa czy ktoras z was miala rozwarcie zewnetrzne? Mi gin stwierdzil rozwarcie zewnetrzne 1cm i szyjka 3,4mm. Po dwoch tyg bylo 1,5 cm i szyjka 3cm. Ujscie wewnetrzne mam zamkniete. Dostalam luteine dopochwowa i magnez na twardnienie brzucha. Po kolejntm tyg rozwarcie sie nie powieksza szyjka ma nawet 3,1cm. Leze w lozku caly dzien. Wstaje do wc i zrobic sniadanie. Z brzuchem juz jest lepiej i nie jest twrardy.
    Mam kilka znajomych, ktore mialo rozwarcie zewnetrzne stwierdzone wczesniej i polezaly troche i potem jak sie nie powiekszalo to funkcjonowaly normalnie. Inna z kolei tak jak ja od 7 miesiaca lezala i rozwarcie 1,5cm. Ktos mial podobnie?

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ