X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Ryzyko SIDS u noworodka
Odpowiedz

Ryzyko SIDS u noworodka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Obserwator Nowa

Wysłany: 2 lutego 2021, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dzień dobry,
    Bardzo proszę Was o pomoc. Brakuje mi zaledwie kilku ankiet.
    Jestem studentką położnictwa i w ramach pracy magisterskiej prowadzę badanie. Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie poniższej - anonimowej ankiety. Skierowana ona jest do kobiet ciężarnych oraz kobiet posiadających już dziecko. Zajmie ona zaledwie kilka minut. Z góry dziękuję za pomoc i poświęcony czas 😉

https://forms.gle/Hj4cWKudY7FpTHaR7

• felixina13 Nowa

Wysłany: 27 kwietnia, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caută emoții și aventuri digitale? Accesează https://onlinecazinou.com/ și descoperă o platformă perfectă pentru pasionații de jocuri online! Aici găsești o colecție impresionantă de jocuri, de la sloturi populare precum Book of Ra și Shining Crown la ruletă, blackjack și mese live.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia, 22:39

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ