X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Seks w 3trym i facet
Odpowiedz

Seks w 3trym i facet

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sylwia.lenka Nowa

Wysłany: 11 grudnia 2014, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Dzisiaj podczas stosunku z mężem kazał mi szybko schodzić, bo on napewno poczuł Małą i boi się, że coś jej zrobimy... Czy to możliwe, żeby przez ścianki macicy, wody płodowe i wgl mógł ją poczuć od środka? Wydaje mi się to absurdalne, ale nie wiem jak mu wytłumaczyć, że nic złego się nie dzieje...

• Kaj Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2014, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej niemożliwe żeby ją poczuł. Niestety trzeba to przecierpieć. Mój mąż też jest anty na seks na tym etapie- naczytał się, że się nie powinno, a poza tym boi się, że zrobi coś małemu. Tak działa męska psychika. Z dwojga złego lepiej w tą stronę- niech się martwią tatusiowie o swoje pociechy, niżby mieli mieć to zupełnie gdzieś i na pierwszym miejscu stawiać siebie.

ukdy82c3jvhxu38m.png

tb73k6nl2pyu28tq.png
  • Ewelka II Przyjaciółka

Wysłany: 11 grudnia 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój P. ma blokadę seksualną mniej więcej od połowy ciąży. Tak od 5-6 miesiąca. Spadło libido i tyle. Trudno. Na początku mu wypominałam, że mu się już pewnie nie podobam, bo jestem gruba i ble, ble, ble... ale się ogarnęłam. Niektórzy tak mają i tyle. Koleżanka ciężarna też bez seksu. To samo :)

p19ucsqvfdttwcoy.png
  • pakima Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje drogie nie jest to możliwe dziecko ma taką ochronę przed stwórcą swoim to przy normalnym współżyciu nie jest to możliwe. Jedynie co może zrobić z mojego punkty widzenia to tylko przyspieszyć termin porodu. Dużo położnych zaleca współżycie w terminie okołoporodowym, żeby pojawiały się skurcze które właśnie może wywołać stosunek. Jednak nie zawsze się tak dzieje. W moim przypadku współżycia nie trzeba było tylko troszkę niecierpliwości bo bardzo chciała dziecko wcześniej urodzić i wystarczyło kilka cieplejszych kąpieli, ruchu po schodach no i się czop wydalił a po nim pękły wody płodowe i do porodu:). Warto jednak dla takich niecierpliwych mam skorzystać z pięknego uroku jakim jest stosunek bo potem celibat na kilka tygodni:) A mężowie jak nie chcą to ich nie zmusimy niestety mój też się bał i dlatego musiałam szukać innych sposobów na przyspieszenie porodu:)

Hermiona lubi tę wiadomość

km5smg7ymue8hf5u.png

ex2bcwa1bypjjnja.png
  • paulina_b Ekspertka

Wysłany: 16 grudnia 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to chyba normalka :) U mnie też seks był normalny póki brzucha nie było. Teraz mąż ogranicza się, nie ja. Twierdzi że boi się o synka, że przygniecie mi brzuch swoim ciężarem i zrobi coś dziecku. Twierdzi że spina się podczas zabaw i nie potrafi się skupić na odprężeniu tylko cały cza myśli o lokatorze w brzuchu :) Więc patrząc na Wasze posty śmiało można stwierdzić że faceci mają tak samo :)

f2wl3e5eod41wpzo.png
    nzjd3e3kx5yd7z3q.png
  • pakima Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no cóż różnica między małym chłopcem a mężczyzną jest taka że z wiekiem zmienia się im flaszka :) nie dziwmy się im że się boją w końcu to też ich dzieło :)

Dajana28, gosia86 lubią tę wiadomość

km5smg7ymue8hf5u.png

ex2bcwa1bypjjnja.png
  • Mon123 Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ten sam problem, niestety.
    Mąż dostał blokadę gdy tylko brzuszek stał się widoczny, twierdzi, że boi się zrobić Małej krzywdę... no cóż wypominam mu, że to nie strach o Małą, a pewnie mój wygląd go odpycha, ale zaprzecza.
    Pozostało mi czekać na czas po porodzie kiedy znów wszystko wróci do normy...

km5sgu1r6gm0luhc.png
  • pannaniedzwiedzia Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak was czytam to nie mogę wyjść z podziwu :) Mój mąż mógłby zawsze nawet teraz jak mam ogromny brzuszek. To ja mam blokadę i go delikatnie "odstawiłam".

EMI_KUB lubi tę wiadomość

1usagu1ro3mz6qy5.png
  • mamusia_3 Nowa

Wysłany: 16 stycznia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    dzisiaj byłam na badaniu kontrolnym i podpytałam lekarza co o tym myśli.
    Tak się zaśmiał wesoło ;-)
    zaproponował, że mi zaświadczenie wypisze dla męża że może kochać się z żoną (tylko swoją) ;-))))
    Głowa do góry, teraz już tylko bliżej niż dalej ;-)

Hermiona, powidlowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie mam tego problemu. Jak sie kochamy to dziecko sie wierci.CZasami to mi przeszkadza żeby skupic sie na przyjemnościach

• Tess Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę Sylwia zazdroszczę, bo ja to bym i miała chęć (o M nie wspominając :)), ale ciężko tam teraz jest z ,,wlotem"... tak jakby się wszystko ścieśniło, czy spuchło... no i po mam przez parę dni klucia, więc na razie abstynencja, zobaczymy co lekarz powie.

ex2bp07wbjlnqxgq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tez czasem mało komfortowo się czuję po ;] ale co tam ;]

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podczas stosunku to co najwyżej na szyjkę można natrafić członkiem ;) a poza tym jest przecież jeszcze trochę szyjki, ujście macicy, worek owodniowy, w którym dopiero jest dziecko. Chyba raczej rzadko który mężczyzna może się pochwalić, że sięgnąłby tak daleko :P

Anioł, Mia S, Magic, zuzka.mom, polkosia, Hermiona lubią tę wiadomość

• Magic Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie :) nam pozwolila do 32 tc potem miesuac celibatu i od 37 po 15 razy dziennie :)

peppapig lubi tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:25

Hermiona lubi tę wiadomość

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • czarownica_tea Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też nie rezygnujemy z przytulanek, chociaż coraz trudniej znaleźć dogodną pozycję :P

dxomcwa16q3sloop.png
  • Hermiona Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba bym się zastrzeliła albo poszła szukać przygodnych partnerów na mieście, gdyby mój facet teraz odmówił seksu. Mam w ciąży takie libido, że o rany. A bez seksu robię się smutna lub/i wściekła, nie mówiąc już o fizycznych męczarniach, więc sobie w ogóle nie wyobrażam życia w celibacie.

agniesja, AsiaPoli lubią tę wiadomość

ijpbo7esx952zvu4.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 02:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, moje libido tez szalone od początku ciąży, mogłabym naokraglo XD Ale problemem sa koszmarne zgagi i wymioty, ktore mnie od jakiegoś czasu męczą... Więc modle się żeby młody szybko zszedł mi z zoladka bo nie wyrobie...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe,jak to czytam to mi az slabo,my mielismy celibat pierwsze 12 tyg,bo to ciaza z invitro i wszystko bylo zakazane,ale pozniej jak sie okazalo ze wszystko w pozadku i na swoim miejscu to tez mozemy ciagle i wszedzie,choiciaz teraz juz z duzym brzuszkiem,trzeba szukac nowych pozycji,coby za nudno nie bylo ;)

KathleenPL lubi tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ