Seks w 3trym i facet
-
Witajcie. Dzisiaj podczas stosunku z mężem kazał mi szybko schodzić, bo on napewno poczuł Małą i boi się, że coś jej zrobimy... Czy to możliwe, żeby przez ścianki macicy, wody płodowe i wgl mógł ją poczuć od środka? Wydaje mi się to absurdalne, ale nie wiem jak mu wytłumaczyć, że nic złego się nie dzieje...
-
Raczej niemożliwe żeby ją poczuł. Niestety trzeba to przecierpieć. Mój mąż też jest anty na seks na tym etapie- naczytał się, że się nie powinno, a poza tym boi się, że zrobi coś małemu. Tak działa męska psychika. Z dwojga złego lepiej w tą stronę- niech się martwią tatusiowie o swoje pociechy, niżby mieli mieć to zupełnie gdzieś i na pierwszym miejscu stawiać siebie.
-
Mój P. ma blokadę seksualną mniej więcej od połowy ciąży. Tak od 5-6 miesiąca. Spadło libido i tyle. Trudno. Na początku mu wypominałam, że mu się już pewnie nie podobam, bo jestem gruba i ble, ble, ble... ale się ogarnęłam. Niektórzy tak mają i tyle. Koleżanka ciężarna też bez seksu. To samo
-
Moje drogie nie jest to możliwe dziecko ma taką ochronę przed stwórcą swoim to przy normalnym współżyciu nie jest to możliwe. Jedynie co może zrobić z mojego punkty widzenia to tylko przyspieszyć termin porodu. Dużo położnych zaleca współżycie w terminie okołoporodowym, żeby pojawiały się skurcze które właśnie może wywołać stosunek. Jednak nie zawsze się tak dzieje. W moim przypadku współżycia nie trzeba było tylko troszkę niecierpliwości bo bardzo chciała dziecko wcześniej urodzić i wystarczyło kilka cieplejszych kąpieli, ruchu po schodach no i się czop wydalił a po nim pękły wody płodowe i do porodu:). Warto jednak dla takich niecierpliwych mam skorzystać z pięknego uroku jakim jest stosunek bo potem celibat na kilka tygodni:) A mężowie jak nie chcą to ich nie zmusimy niestety mój też się bał i dlatego musiałam szukać innych sposobów na przyspieszenie porodu:)
Hermiona lubi tę wiadomość
-
No to chyba normalka U mnie też seks był normalny póki brzucha nie było. Teraz mąż ogranicza się, nie ja. Twierdzi że boi się o synka, że przygniecie mi brzuch swoim ciężarem i zrobi coś dziecku. Twierdzi że spina się podczas zabaw i nie potrafi się skupić na odprężeniu tylko cały cza myśli o lokatorze w brzuchu Więc patrząc na Wasze posty śmiało można stwierdzić że faceci mają tak samo
-
U mnie ten sam problem, niestety.
Mąż dostał blokadę gdy tylko brzuszek stał się widoczny, twierdzi, że boi się zrobić Małej krzywdę... no cóż wypominam mu, że to nie strach o Małą, a pewnie mój wygląd go odpycha, ale zaprzecza.
Pozostało mi czekać na czas po porodzie kiedy znów wszystko wróci do normy... -
Witam,
dzisiaj byłam na badaniu kontrolnym i podpytałam lekarza co o tym myśli.
Tak się zaśmiał wesoło
zaproponował, że mi zaświadczenie wypisze dla męża że może kochać się z żoną (tylko swoją) )))
Głowa do góry, teraz już tylko bliżej niż dalejHermiona, powidlowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurczę Sylwia zazdroszczę, bo ja to bym i miała chęć (o M nie wspominając ), ale ciężko tam teraz jest z ,,wlotem"... tak jakby się wszystko ścieśniło, czy spuchło... no i po mam przez parę dni klucia, więc na razie abstynencja, zobaczymy co lekarz powie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPodczas stosunku to co najwyżej na szyjkę można natrafić członkiem a poza tym jest przecież jeszcze trochę szyjki, ujście macicy, worek owodniowy, w którym dopiero jest dziecko. Chyba raczej rzadko który mężczyzna może się pochwalić, że sięgnąłby tak daleko
Anioł, Mia S, Magic, zuzka.mom, polkosia, Hermiona lubią tę wiadomość
-
Chyba bym się zastrzeliła albo poszła szukać przygodnych partnerów na mieście, gdyby mój facet teraz odmówił seksu. Mam w ciąży takie libido, że o rany. A bez seksu robię się smutna lub/i wściekła, nie mówiąc już o fizycznych męczarniach, więc sobie w ogóle nie wyobrażam życia w celibacie.
agniesja, AsiaPoli lubią tę wiadomość
-
hehe,jak to czytam to mi az slabo,my mielismy celibat pierwsze 12 tyg,bo to ciaza z invitro i wszystko bylo zakazane,ale pozniej jak sie okazalo ze wszystko w pozadku i na swoim miejscu to tez mozemy ciagle i wszedzie,choiciaz teraz juz z duzym brzuszkiem,trzeba szukac nowych pozycji,coby za nudno nie bylo
KathleenPL lubi tę wiadomość
-