X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Sprzedam przenośny monitor oddechu SNUZA HERO
Odpowiedz

Sprzedam przenośny monitor oddechu SNUZA HERO

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • darra991 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2018, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Mamusie, jeśli któraś potrzebowałaby (lub ktoś z waszych znajomych) monitora oddechu to ja rozstaje się z moją snuza Hero (stan bardzo dobry, wszystko działa i nigdy mnie nie zawiodła, kupiona jako nowa, używana przez 1 dziecko, przenośna i podpinany do pieluszki. Chcę sprzedać w bardzo dobrej cenie). Gdyby ktoś był zainteresowany to proszę o wiadomość lub kontakt na maila [email protected] :) całuję wszystkie maluszki, dużo zdrówka i uśmiechów :)

eiktyx8dhbau82rw.png
    hchys65gdkixbzid.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ