X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Tępy ból krzyża
Odpowiedz

Tępy ból krzyża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aaricia85 Nowa

Wysłany: 28 marca 2017, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny u mnie 39tc Od dwóch dni napadają mnie bóle krzyża- nie takie typowe bóle, które czasem odczuwamy w ciąży. Tylko niesamowicie silne, jakby ktoś wbijał nóż w plecy. "Nawiedziło" mnie to póki co 4 razy, trwało kilka sekund, ale naprawdę ból masakryczny (ja raczej nie należę do osób, które się nad sobą użalają, wszystkie dotychczasowe ciążowe atrakcje brałam na klatę) Trudno opisać to uczucie jeżeli ktoś tego nie przeżył...czy któraś z Was też pod koniec ciąży ma lub miała takie bóle. Zaczynam się martwić, że podczas porodu one mnie zabiją...mam nadzieje,że to tylko takie bóle przepowiadające i niekoniecznie oznacza to że podczas porodu wystąpią bóle krzyżowe :( ?

gann3e3kpnzw6z1p.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ