Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Tępy ból krzyża
Odpowiedz

Tępy ból krzyża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aaricia85 Nowa

Wysłany: 28 marca 2017, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny u mnie 39tc Od dwóch dni napadają mnie bóle krzyża- nie takie typowe bóle, które czasem odczuwamy w ciąży. Tylko niesamowicie silne, jakby ktoś wbijał nóż w plecy. "Nawiedziło" mnie to póki co 4 razy, trwało kilka sekund, ale naprawdę ból masakryczny (ja raczej nie należę do osób, które się nad sobą użalają, wszystkie dotychczasowe ciążowe atrakcje brałam na klatę) Trudno opisać to uczucie jeżeli ktoś tego nie przeżył...czy któraś z Was też pod koniec ciąży ma lub miała takie bóle. Zaczynam się martwić, że podczas porodu one mnie zabiją...mam nadzieje,że to tylko takie bóle przepowiadające i niekoniecznie oznacza to że podczas porodu wystąpią bóle krzyżowe :( ?

gann3e3kpnzw6z1p.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ