X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Tępy ból krzyża
Odpowiedz

Tępy ból krzyża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aaricia85 Nowa

Wysłany: 28 marca 2017, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny u mnie 39tc Od dwóch dni napadają mnie bóle krzyża- nie takie typowe bóle, które czasem odczuwamy w ciąży. Tylko niesamowicie silne, jakby ktoś wbijał nóż w plecy. "Nawiedziło" mnie to póki co 4 razy, trwało kilka sekund, ale naprawdę ból masakryczny (ja raczej nie należę do osób, które się nad sobą użalają, wszystkie dotychczasowe ciążowe atrakcje brałam na klatę) Trudno opisać to uczucie jeżeli ktoś tego nie przeżył...czy któraś z Was też pod koniec ciąży ma lub miała takie bóle. Zaczynam się martwić, że podczas porodu one mnie zabiją...mam nadzieje,że to tylko takie bóle przepowiadające i niekoniecznie oznacza to że podczas porodu wystąpią bóle krzyżowe :( ?

gann3e3kpnzw6z1p.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ