X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Tępy ból krzyża
Odpowiedz

Tępy ból krzyża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aaricia85 Nowa

Wysłany: 28 marca 2017, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny u mnie 39tc Od dwóch dni napadają mnie bóle krzyża- nie takie typowe bóle, które czasem odczuwamy w ciąży. Tylko niesamowicie silne, jakby ktoś wbijał nóż w plecy. "Nawiedziło" mnie to póki co 4 razy, trwało kilka sekund, ale naprawdę ból masakryczny (ja raczej nie należę do osób, które się nad sobą użalają, wszystkie dotychczasowe ciążowe atrakcje brałam na klatę) Trudno opisać to uczucie jeżeli ktoś tego nie przeżył...czy któraś z Was też pod koniec ciąży ma lub miała takie bóle. Zaczynam się martwić, że podczas porodu one mnie zabiją...mam nadzieje,że to tylko takie bóle przepowiadające i niekoniecznie oznacza to że podczas porodu wystąpią bóle krzyżowe :( ?

gann3e3kpnzw6z1p.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ